Stigla nam je Tortica Lino Lada i itekako ćete misliti na nju
Prve zrake proljetnog sunca ljubiteljima slatkog donose izvrstan spoj finog i baš, baš finog… Stigla je nova Kraševa Tortica Lino Lada koju jednostavno ne želite propustiti!
Svi dobro znamo da je, kad ti netko kaže Nemoj misliti na Torticu, otpor uzaludan, ali u slučaju nove Tortice Lino Lada, to već spada u nemoguću misiju. Ovaj neodoljiv desert, koji savršeno spaja hrskave vafle s punjenjem Lino Lade Duo, rezultat je slatke suradnje Kraša i Podravke. Tortica Lino Lada toliko je ukusna da čak nije stigla stići na sve police diljem velikih i malih trgovina, a već je napravila pravu pomamu. Kada zagrizete Torticu Lino Lada točno ćete osjetiti kako se hrskavi vafli isprepliću s kremastim punjenjem dvostrukog užitka, stvarajući tako finu i hrskavo glasnu harmoniju okusa i tekstura.
Nova Tortica iz Kraša oduševila je najmlađe
Sada, kada je u obitelj četverokutnih slastica stigla nova zvijezda Tortica Lino Lada, ne možete ne misliti niti na Torticu Original koja je pravi klasik za hrskanje svim uzrastima. Oduvijek je jedan od najdražih dijelova svih paketića za dječju užinu, rado se hrska tijekom studentskih dana nakon obroka u menzi, a dobro dođe i onima koji traže predah u jurnjavama sa sastanka na sastanak. Uz klasičnu Torticu, vjernim je obožavateljima slatkoga dobro poznata i Tortica Crunchy koja predstavlja ultimativni spoj hrskavosti i kremastih užitaka prelivenih bogatim slojem mliječne i lješnjak kreme s komadićima kakaovca.
I sada, kada su na raspolaganju čak tri različite i posebne Tortice, kako uopće odoljeti hrskavim vaflićima? Željni za slatkim? Pokušaj, ma samo pokušaj i nemoj misliti na Torticu!
Električni automobili sve više postaju dio naše svakodnevice i donose značajne promjene u automobilskoj industriji i infrastrukturi. Kako tehnološki napredak utječe na proizvodnju električnih automobila? Koji su glavni izazovi u infrastrukturi potrebnoj za podršku električnim vozilima? Kako električni automobili mijenjaju tradicionalnu automobilsku industriju? Na ta ključna pitanja u Špici s Macanom odgovaraju Vedran Sorić, stručnjak za prodaju, digitalizaciju i nove tehnologije u prodaji, te Hrvoje Prpić, predsjednik Hrvatske nacionalne udruge za elektromobilnost, Strujni krug.
Alfred Keller, ugledni restoran u Boutique Hotelu Alhambra koji je ranije nagrađen Michelinovom zvjezdicom, ponovno je učvrstio svoju poziciju lidera u hrvatskoj gastronomiji, osvojivši prestižnu plaketu Gault&Millau i četiri kuharske kapice s ukupno 17 bodova. Povećanje je to u odnosu na prošlogodišnjih 16,5 bodova, što dodatno potvrđuje predanost restorana kulinarskoj izvrsnosti. Laureate za 2025. proglasilo je hrvatsko izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau.
Dvije žene, dva moćna glasa u svijetu poduzetništva i komunikacija, oblikuju globalne promjene svojim inovativnim pristupima. Tena, socijalna poduzetnica s iskustvom od Londona do Indije, redefinira poslovanje kroz društveni utjecaj. Karolina, savjetnica pri NATO-u i scenska umjetnica, spaja strategiju i kreativnost u jedinstvenu karijeru. Njihova priča inspirira – kako balansiraju brojne uloge i ruše granice profesionalnog izražavanja?
Dvije od tri majke (61%) imaju manje od sat vremena dnevno za svoje osnovne potrebe: Philips Avent poziva društvo da podrži majke i smanji pritisak s kojim se suočavaju pokretanjem novog Share the Care pokreta.
Sjećate li se onih vremena kad je televizor bio u središtu obiteljskih druženja, mjesto gdje su se svi okupljali, smijali i razgovarali? Onaj veliki crni uređaj u kutu sobe, gdje je svaki trenutak proveden uz obitelj bio poseban.