HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U nedavnom otkriću, kraljevski stručnjak je ustvrdio da svi žele vidjeti fantastičnu četvorku britanske kraljevske obitelji – princa Williama, njegovu suprugu princezu od Walesa Kate Middleton i princa Harryja i njegovu suprugu vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle – ponovno zajedno. Kraljevski obožavatelji koji su bili navučeni na prijateljstvo između slavnih šogorica, koje su ranije redovito fotografirane sa svojim muževima, ali su se otuđile posljednjih godina nakon objavljivanja memoaraSpare — možda će morati odustati od nade da je pomirenje moguće, navodi InStyle.

Kraljevski stručnjak Tom Quinn rekao je da je vojvotkinja od Sussexa smatrala da ju je njezina šogorica trebala podržati u svim poteškoćama tijekom njezinog boravka u Engleskoj jer imaju sličnu pozadinu – autsajderice su u kraljevskom najužem krugu.

Kate Middleton i Meghan Markle

“Megan se ne osjeća krivom zbog Kate, jer smatra da je Kate trebala biti jedina osoba u kraljevskoj obitelji koja će je poduprijeti u svim poteškoćama”, prenio je The Mirror Quinnovu izjavu. “Meghan je znala da je Kate autsajder, pa jednostavno nije mogla razumjeti zašto Kate uvijek podupire kraljevsku lozu umjesto da podržava nju, Meghan, drugu autsajdericu”, dodao je.

Kate Middleton i Meghan Markle u trajnom sukobu

Kraljevski komentator dalje je rekao da iako su princ Harry i njegova supruga Meghan pružili riječi podrške nakon što je Kate dijagnosticiran rak, ovaj potez neće popraviti ni jedan od spaljenih mostova između njih dvije. Čak je rekao da je veza između dviju šogorica postala previše “otrovna” da bi se od nje itko opravio.

Kate Middleton i Meghan Markle

“Kateina dijagnoza raka bila je pravi šok za Meghan, ali ona ne vidi način da popravi stvari jednostavno zato što je njihov odnos postao tako otrovan”, rekao je kraljevski stručnjak dodajući da “ne želi da ljudi govore da se ona pokušava se pomiriti s Kate samo zato što je Kate bolesna te da i dalje smatra da je Kate pogriješila i da bi se trebala ispričati prije nego što pokušaju popraviti mostove.”

PROČITAJTE: Princ Harry oštro kritizirao nedostatak empatije kraljevske obitelji

Govoreći o onome što je princ Harry izgubio, Quinn je rekao da je vojvoda od Sussexa rastrgan između supruge i šogorice. InStyle je citirao kraljevskog stručnjaka da je Harryjev gubitak prijateljstva s Middleton njegov najveći gubitak nakon gubitka majke.

druge vijesti