HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Omiljena britanska princeza i buduća kraljica Velike Britanije još uvijek se nalazi u bolnici, a njezin će oporavak trajati sve do Uskrsa. Nekoliko dana nakon njezinog 42. rođendana 9. siječnja 2024. godine, Kensingtonska palača otkrila je kako je princeza Catherine u bolnici zbog unaprijed zakazane operacije abdomena te da moli javnost da poštuju njezinu privatnost i privatnost njezine djece.

U isto vrijeme, u bolnicu je primljen i kralj Charles III. zbog problema s prostatom pa je jasno da kraljevski mališani, princ George, princeza Charlotte i princ Louis prolaze teške trenutke zbog izbivanja majke iz doma te zabrinutosti za voljenog djeda.

princeza Catherine u bolnici

Kako princeza Catherine u bolnici komunicira s mališanima?

Tata William primoran je svakog jutra nabaciti hrabar osmijeh i pomoći svojoj djeci da što lakše prebrode ovaj period što ne znači da mališani ne odlaze mami u posjet te da s njom ne komuniciraju.

PROČITAJTE: Šest dana u tjednu – Zašto djeca princa Williama u školu idu i subotom?

Stručnjakinja za britansku kraljevsku obitelj iz britanske redakcije portala HELLO!, Emily Nash, otkrila je: “Poznato je da princeza Catherine obožava koristiti video pozive kad je na putovanjima kako bi se čula s djecom pa sigurno tu praksu nastavlja i sada kad je u bolnici”.

“Obožava biti sa svojom djecom i jedva čeka da se vrati kući da se mogu grliti i maziti”, dodala je.

Dok je princeza Catherine u bolnici princu Williamu pomažu dadilja, baka i djed

Dok je William zadužen za školske izlete i održavanje normalnog života kod kuće također se oslanja na vjernu dadilju obitelji za pomoć. Španjolska dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo više ne živi s obitelji Wales nakon što su se smanjili na svoju četverosobnu nekretninu u Windsoru, ali je u ovim trenucima stalna pomoć princu Williamu i djeci, kao i Kateini roditelji Carole i Michael Middleton, koji žive u selu Bucklebury, na udaljenosti od 40 minuta.

druge vijesti