HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Princeza od Walesa (41) nalazi se u bolnici nakon uspješne operacije abdomena, objavila je u srijedu Kensingtonska palača. Princeza Catherine u bolnici je završila nekoliko dana nakon proslave 42. rođendana, koji je bio 09. siječnja 2024.

Zbog čega je primljena u bolnicu, otkriva sama Kensingtonska palača u priopćenju.

Princeza Catherine u bolnici se nalazi zbog operacije, nisu poznati svi detalji

Palača je u priopćenju napisala: “Njezino kraljevsko visočanstvo princeza od Walesa primljena je jučer na londonsku kliniku radi planirane operacije abdomena.

“Operacija je bila uspješna i očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana, prije nego što se vrati kući kako bi nastavila s oporavkom. Na temelju trenutnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti javnim dužnostima prije Uskrsa.”

PROČITAJTE: Kralj i kraljica kao djed i baka – Camilla čita Harryja Pottera, Charles se ‘baca na sve četiri’ da zabavi mališane

“Princeza od Walesa cijeni zanimanje koje će ova izjava izazvati. Nada se da će javnost razumjeti njezinu želju da se sačuva privatnost njezine djece i njezinu želju da njezini osobni medicinski podaci ostanu privatni. Kensingtonska palača će stoga pružati ažurirane informacije o napretku Njezinog Kraljevskog Visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije za dijeljenje.”

“Princeza od Walesa želi se ispričati svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora odgoditi svoje nadolazeće angažmane. Veseli se što će ih vratiti što je prije moguće.”

Velika Britanija nada se brzom oporavku voljene princeze

Vijest da je princeza Catherine u bolnici rastužila je britansku javnost no čini se da situacija nije tako tragična kako se na prvu čini.

Poznato je da Kateino stanje nije kancerogeno te da je princ William pomaknuo svoj dnevnik kako bi podržao svoju ženu i njihovu djecu, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Očekuje se da će se princeza oporaviti u svom domu u Windsoru sa svojom obitelji, a malo je vjerojatno da će u nadolazećim mjesecima biti bilo kakvog međunarodnog putovanja za obitelj.

Princeza Catherine u bolnici

druge vijesti