HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Vjenčanje princa Husseina za Rajwu Alseif ovih je dana sve o čemu se govori na kraljevskim dvorima, kako u Jordanu, tako i diljem svijeta.

Vjenčanje princa Husseina svečanost je kojoj se vesele prinčevi i princeze sa svih strana svijeta

Na vjenčanje princa Husseina, sina kraljice Ranie i kralja Abdulaha II. već danima pristižu slavni uzvanici sa svih strana svijeta, jutros su u Jordan stigli i princeza Catherine i princ William.

Vjenčanje princa Husseina je prvo internacionalno vjenčanje na kojem će William i Catherine zajedno prisustvovati. Stigli su bez svoje troje djece, prinčeva Georgea i Louisa te princeze Charlotte.

Tko je Rajwa Alseif, djevojka koju će oženiti princ Hussein od Jordana?

Rajwa Alseif rođena je 28. 4. 1994. godine u Saudijskoj Arabiji i nekoliko je mjeseci starija od princa Husseina, koji je rođen u lipnju iste godine.

Baš poput budućeg supruga, jordanskog princa Husseina, i Rajwa Alseif ima troje braće i sestara.

Vjenčanje princa Husseina za djevojku s dvije diplome

Majka elegantne brinete koja će uskoro postati snaha kraljice Ranije, članica je obitelji Al Sudairi te je rođakinja kralja Salmana iz Saudijske Arabije, po obitelji s majčine strane.

Ambiciozna buduća supruga princa Husseina najprije je studirala arhitekturu u Dubaiju, a nakon što je diplomirala s najvišim počastima, otputovala je u Los Angeles gdje je studirala modu i zatim se zaposlila u jednom dizajnerskom studiju.

Kad se vratila kući, počela je raditi za Designerlab.

Rajwa Alseif i princ Hussein zaručili su se 2022. godine

Nije poznato kako su se i gdje Rajwa Alseif i princ Hussein upoznali, no zna se da su se zaručili 2022. godine i da su od tada nerazdvojni. Šuška se da će vjenčanje biti spektakularno.

Njezina obitelj toplo je primila princa koji je Rajwu zaprosio u njihovom domu, a koliko je kraljica Ranija sretna što će joj upravo ona postati snaha, pokazala je na svečanosti u čast mladenke, kojoj je prisustvovala sa svojim kćerima Iman i Salmom.

druge vijesti