HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Vjerovali ili ne, pokloni u britanskoj kraljevskoj obitelji, koje si međusobno poklanjaju članovi monarhije poprilično su slični onima koje u svojim zamotuljcima mogu pronaći oni iz sasvim “normalnih obitelji”. Nije riječ o skupocjenim čajnicima ni rijetkim predmetima rezerviranima za one koji imaju baš sve, nego o simpatičnim, pristupačnim poklončićima koji će nasmijati njihove najmilije.

kraljevska obitelj kralj princeza hello magazine croatia pokloni u briatnskoj kraljevskoj obitelji

Kako izgledaju pokloni u britanskoj kraljevskoj obitelji?

Stručnjaci za kraljevsku obitelj za britanski HELLO! su otkrili da članovi monarhije obožavaju duhovite poklone koji će ih iznenaditi i nasmijati njihovu obitelj.

Primjerice, prije no što je upoznao Meghan Markle, princ Harry jednom je prigodom od princeze Catherine na poklon dobio set “Izradi svoju djevojku”.

PROČITAJTE: Zašto kralj Charles III. često nosi kilt?

Drugom prilikom Meghan Markle princu Williamu kupila je žlicu s natpisom “cereal killer” (prijevod: “ubojica žitarica”, što na engleskom zvuči slično kao serijski ubojica), a princ Harry kraljici Elizabeti II. jednom je poklonio igračku koja pjeva škotske pjesme.

Kad su pokloni u britanskoj kraljevskoj obitelji u pitanju, poznato je i da je princ William baki jednom kupio papuče na kojima je bilo izvezeno njezino lice, a princeza Anne bratu Charlesu jednom je poklonila – kožnatu zahodsku dasku.

Glavno da je njima zabavno…

kraljevska obitelj kralj princeza hello magazine croatia pokloni u briatnskoj kraljevskoj obitelji

 

druge vijesti