HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Članovi britanske kraljevske obitelji mogli bi uživati u najfinijim jelima chefova sa svih strana svijeta, no najčešće biraju sasvim jednostavne obroke koje jedu svaki dan u isto vrijeme.

Dok kralj Charles III. za doručak najčešće jede nutritivno bogat kruh s lanenim sjemenkama i voće, poznato je da njegova sestra princeza Anne ima nešto ekscentričnije zahtjeve kad je hrana u pitanju.

Princeza Anne zahtijeva: banane moraju biti crne

Princeza Anne svako jutro voli pojesti bananu, no zanimljivo je da ta banana mora biti gotovo u potpunosti crna! Princeza Anne smatra kako su zrele banane najlakše probavljive, a brojni su stručnjaci to i potvrdili.

S obzirom na to da članovi kraljevske obitelji baš sve moraju jesti uz pomoć pribora za jelo, zanimljivo je zamišljati princezu kako se uz pomoć vilice i noža “bori” s mekanom, zrelom bananom.

Najdraži ručak ekscentrične princeze je dimljena riba

Poznato je i da princeza Anne obožava haringu te da je ta riba njezin izbor za ručak. Uz salatu i pečene krumpire, haringa je ukusan obrok pun omega-3 masnih kiselina koje bi, uz banane pune antioksidansa, mogle biti tajna lijepog tena britanske princeze koja će u kolovozu proslaviti 73. rođendan.

Princeza Anna

Princeza Anna vrlo je specifična kad je hrana u pitanjuPROFIMEDIA

Što princeza Anne poslužuje kad dođu gosti?

Britanska princeza voli društvo i često poziva goste u svoj dom, no ne uzrujava se previše kad je riječ o hrani koju poslužuje gostima.

Novine su više puta izvijestile kako Anne gostima zna poslužiti gotove mesne pite brenda Fray Bentos, koje se mogu kupiti u svakom britanskom supermarketu, a kad je desert u pitanju, ni tu nema mjesta “pretjerivanju”.

“Na kraju krajeva, želite da svi izađu iz vaše kuće najkasnije do 21 sat i 15 minuta. Za desert im spakiram čokoladni sladoled koji mogu pojesti u automobilu”, izjavila je bezbrižna princeza Anne u jednom intervjuu.

druge vijesti