HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Princ i princeza od Walesa ne moraju se brinuti o pripremi lunch paketa za školu kad su njihova djeca u pitanju. Kraljevska hrana za kraljevske mališane uvijek je savršena.

Lambrook, gdje su kraljevska djeca upisana od rujna, nudi raskošan jelovnik za sve učenike. Njihova osnovna škola Thomas’s Battersea, koju William i Kate plaćaju 23 tisuće funti godišnje, čak je ponudila jelovnik koji su pripremili kuhari svjetske klase – ali što je s večerama kad se djeca vrate iz škole?

Dok je princ William priznao da nije najvredniji u kuhinji, princeza Kate često je dijelila uvid u svoju strast prema kuhanju. Od njezinih pikantnih curryja do domaćih pizza, sigurni smo da princ George, princeza Charlotte i mali princ Louis uživaju u kuhanju svoje majke nakon dugog školskog dana.

PROČITAJTE: Širi se obitelj – Brat Kate Middleton i supruga čekaju bebu

Djeca iz Walesa čak se vole uključiti u kuhanje kod kuće. Kako izvještava Vanity Fair: “Kad Kate ili domaćica pripremaju obroke u kuhinji, Charlotte voli postaviti dječju trgovinu s namirnicama pokraj njih i oponašati što rade.”

Kako izgledaju školske večere u Adelaide Cottageu? Zdravo!

Nije tajna da princeza Kate vodi nevjerojatno zdrav način života, navodno započinje svoj dan zelenim sokom bogatim antioksidansima i uključuje puno voća i povrća u svoju dnevnu prehranu, pa bismo očekivali da svojoj djeci servira sličan jelovnik. Kraljevska hrana za njezinu djecu mora biti baš takva – kraljevska.

Princeza od Walesa je ranije rekla Mary Berry da njezino troje djece voli jesti povrće. “Imamo mrkvu, grah, ciklu – veliki favorit – Louis apsolutno voli ciklu”, rekla je bivšoj velikoj britanskoj zvijezdi Bake Offa.

Mamina poslastica – curry vojvotkinje Kate

Kate je ranije otkrila da voli kuhati curry od povrća kod kuće.

Kada je u pitanju razina začina u curryjima, vojvotkinja je ranije priznala da je obožavateljica začinjene hrane. Uoči kraljevske turneje Indijom s princom Williamom otkrila da se, za razliku od nje, njezin suprug “muči” sa začinima. Očekujemo da će zadržati nisku razinu začina i kada kuha za svoju djecu.

Domaće pizze

Dok je pomagala pripremati hranu u St. Luke’s Community Centeru za događaj Commonwealth Big Lunch u Londonu, Kate je otkrila da je omiljeno jelo njezine djece domaća pizza.

Obraćajući se članici, Yolandi iz Bolivije, Kate je rekla: “To sam radila s Georgeom i Charlotte – radila sam tijesto za pizzu. Oni to vole jer mogu zaprljati ruke.”

Svježa tjestenina

Osim domaćih pizza, tjestenina je još jedan favorit u kući Walesa – kraljevska djeca čak je mogu sama napraviti! Tijekom posjeta osnovnoj školi Lavender, Kate je govorila Matthewu Kleiner-Mannu o ljubavi njezine obitelji prema talijanskim namirnicama.

Rekao je: “Pričala nam je koliko njezina djeca vole kuhati i kako kuhaju za nju. Neki dan su napravili tjesteninu sa sirom. Jedan promiješa brašno, drugi stavi mlijeko i maslac. I rade salate i slično.”

druge vijesti