HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na čelo kuhinje stao je chef Duje Smajo, gastronom koji iza sebe ima iskustvo u Michelinovim restoranima poput zagrebačkog Noela, The Angela at Hetton u Engleskoj te londonskog Petersham Nurseriesa. Smajo donosi jedinstvenu filozofiju – spoj mediteranske tradicije i suvremenih tehnika, uz dašak azijskog šarma. Njegov novi meni osmišljen je kao intimno putovanje kroz okuse juga, uz iznenađenja koja dolaze u obliku bunsa, gunkan zalogaja i profinjenih fermentacija.

dubrovnik

Posebno se ističe file romba u laganoj tempurom košuljici s kremastim umakom od vongola, zatim raskošni janjeći french rack s pireom od tartufa, te nenadmašna kombinacija cikle, kozjeg sira i lješnjaka koja spaja zemljanu slatkoću, svježinu i orašasti ton. U svakom tanjuru vidljiva je posvećenost – svaki sastojak ima svoje mjesto, svrhu i priču.

dubrovnik

Restoran Natali nastavlja njegovati održivu gastronomiju – sezonski meniji, poštovanje prema namirnicama i inovativni načini kako smanjiti otpad dio su filozofije koja se osjeti u svakom zalogaju.

dubrovnik

Pet stoljeća ranije, Palace Natali bio je mjesto odmora, razgovora i uživanja u ljepoti života. Danas, u istom ambijentu, užitak ima novu formu – mirnu večeru pod zvijezdama, čašu vina u ruci i okuse koji podsjećaju na najljepše trenutke iz prošlosti. U vrtu koji pamti stoljeća, restoran Natali pruža iskustvo koje ostaje zapisano u sjećanju – poput Proustovih madeleine kolačića, evocira uspomene koje želite ponovno proživjeti.

dubrovnik

A na jesen – novo poglavlje. U sklopu Good Food Festivala, 18. listopada, održat će se posebna večera “Večer s poznatim chefom” s Mariom Mandarićem. Još jedan razlog da Natali postane nezaobilazna stanica svakog istinskog hedonista.

dubrovnik


druge vijesti

biljke za božić

Genijalni blagdanski pokloni koji rastu, traju i pričaju priču: Upoznajte čarobne kokedame brenda Hangin’ garden

Postoji nešto gotovo meditativno u darivanju biljke – osobito one koja je u isto vrijeme i skulptura, i dizajnerski predmet, i živi podsjetnik na pažnju koju ste nekome posvetili. Upravo zato posljednjih godina sve više kreativnih duša otkriva ljepotu kokedama, delikatnih zelenih kugli omotanih mahovinom koje izgledaju kao da lebde između prirode i umjetnosti.

Design

05 prosinca 2025