HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Argeta Exclusive već 15 godina slijedi svoju misiju približavanja vrhunskog kulinarstva široj javnosti i demokratizacije uživanja u posebnim okusima visoke kuhinje. I to joj zasigurno uspijeva jer je posljednjih godina, zajedno s imenima poput Luke Košira, Gregora i Davida Vračka, Nine Čarman, Igora Jagodica i Filipa Matjaža, visoko kulinarstvo približila svima koji cijene kvalitetu i znaju uživati u posebnim gurmanskim kreacijama.

Njegov omiljeni sastojak? Gostoprimstvo.

Jure Tomič, majstor gostoprimstva koji je ove godine dao svoj pečat prestižnoj liniji ovih iznimnih namaza, okupio je goste u predivnom ambijentu svog rodnog kraja, u Brežicama. U svojoj Oštariji Debeluh, Tomič domaće i strane goste svakim jelom pretvara u prijatelje, budući da svaki tanjur upotpunjuje važnim, a danas često zaboravljenim sastojkom – gostoprimstvom.

“Danas gosti od restorana očekuju više od same dobre hrane. Očekuju doživljaj i gostoprimstvo, koje obuhvaća male i velike geste kojima možemo osigurati da se gosti osjećaju sigurno, prihvaćeno, cijenjeno, a prije svega dobrodošlo i željeno,” rekao je chef Jure Tomič o svom omiljenom sastojku.

argeta

Kao vrhunski domaćin, Jure Tomič voli popričati s gostima, nazdraviti, sjesti za stol i tako goste pretvoriti u prijatelje koji se rado vraćaju u Oštariju Debeluh. “Ponekad se dogodi da provodim više vremena među ljudima u blagovaonici nego u kuhinji,” našalio se.

U želji da gostoprimstvo postane obavezan sastojak sa kojim se znaju poslužiti i domaćini u vlastitim domovima, Argeta Exclusive je u suradnji s chefom Juretom Tomičem kreirala virtualni tečaj gostoprimstva i priručnik za umjetnost gostoprimstva.

argeta

Priručnik je dostupan na poveznici: https://www.argeta.com/en/hospitalitymanual

Kako je biti gost majstora gostoprimstva mogli su iskusiti i sudionici jučerašnjeg događaja s predstavljanjem nove Argete Exclusive. Događaj se odvijao u čarobnom ozračju vinskog podruma Posavskog muzeja u Brežicama, u neposrednoj blizini Oštarije Debeluh. Večeri nije nedostajalo ugodnog ozračja, opuštenih razgovora, prijateljstva i vrhunske glazbe za koju se pobrinuo Petar Grašo, veliki ljubitelj Tomičeve kuhinje. Argeta Exclusive à la Jure Tomič s okusom teletine s crnom trubom i cvijetom komorača.

argeta

“Argeta Exclusive već godinama oduševljava jedinstvenim kombinacijama okusa i potpisima priznatih chefova, s kojima nezaboravno iskustvo vrhunskog kulinarstva možemo doživjeti kod kuće,” komentirala je misiju Argete Exclusive Nataša Češnovar Gregorc, direktorica istraživanja, razvoja i osiguravanja kvalitete u Strateškom poslovnom području Delikatesni namazi.

argeta

Dah gostoprimstva chef Jure Tomič prenio je i u svoju verziju Argete Exclusive. “Argeta Exclusive à la Jure Tomič s nježnim okusom teletine, odvažnom gljivom Crnom trubačom i jedinstvenim cvijetom komorača, obavijena je toplinom tradicionalnog umijeća koja će svaki obrok pretvoriti u nezaboravno iskustvo,” opisala je okus ovogodišnje kreacije gospođa Češnovar Gregorc.

Enzo Smrekar, potpredsjednik Atlantic Grupe za delikatesne namaze, Donat i internacionalizaciju te idejni tvorac Argete Exclusive, naglasio je povodom dvanaeste limitirane serije Argete Exclusive: “U timu Argete neprestano razmišljamo, osmišljavamo, razgovaramo i stvaramo, između ostalog i svake godine novi okus u konceptu Argete Exclusive. Uvijek nas vodi misao o najboljem za naše potrošače. Atraktivan okus, vrhunski sastojci i recept renomiranog kuharskog imena. Radimo s najboljim namjerama i inspiraciju crpimo iz odnosa s ljudima koji potvrđuju vrijednost i smisao našeg rada – iz odnosa s našim potrošačima.”

Pozivamo vas da i vi otkrijete umjetnost gostoprimstva s Argetom Exclusive à la Jure Tomič, koja vas već čeka na policama vaših najbližih trgovina.

argeta

druge vijesti