HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ljeto je najbolje na plaži, a kada plaža podrazumijeva vrhunsku gastronomiju, rezultat je neodoljiv. Sabia, restoran smješten uz pješčanu plažu resorta One&Only Portonovi, u svom novom, redizajniranom obliku, spoj je sardinijske cucina della nonna sa svježim, lokalnim sastojcima vrtova i mora Boke Kotorske, a u izvedbi šefa kuhinje Alessandra Mordinija. Uz elegantan interijer svojstven brandu One&Only i chic atmosferu, Sabia ima otvorenu kuhinju gdje gosti mogu vidjeti proces izrade svježe tjestenine koju šef Mordini poslužuje s janjećim raguom svoje rodne Sardinije ili plodovima mora. Uz selekciju od više od 300 vrhunskih vina iz najboljih vinskih podruma svijeta, izvrsno gastronomsko iskustvo je zajamčeno.

One&Only Portonovi

One&Only Portonovi

Petak navečer na plaži resorta One&Only Portonovi vrijeme je za roštilj. Uz jedan od najdramatičnijih zalazaka sunca na Jadranu, pripremaju se mesne, morske i povrtne delicije na roštilju. Zavodljiva živa glazba, pijesak, more i fini kokteli, ovo čine najromantičnijim roštiljem na obali.

One&Only Portonovi prvi je hotel iz kolekcije One&Only u Europi. Resort smješten na svega sat vremena vožnje od Dubrovnika, jedini je ultra-luksuzni hotel na jadranskoj obali u kojem gosti mogu uživati tijekom cijele godine.

One&Only Portonovi

One&Only Portonovi

druge vijesti

Dopamin anchoring psihološki trik koji nas uči kako sa stilom preživjeti (i obaviti) sve neugodne obaveze

Dopamin anchoring: psihološki trik koji nas uči kako sa stilom preživjeti (i obaviti) sve neugodne obaveze

Sjećate li se onih dječjih pregovora koji su se vrtjeli oko rečenica poput: “Ako pojedeš brokulu, dobiješ sladoled”, “Ako napišeš zadaću, možeš gledati crtiće”? Tada su naši roditelji, vjerojatno nesvjesno, primjenjivali ono što danas psiholozi i stručnjaci za osobni razvoj nazivaju dopamin anchoring — jednostavan, znanstveno potkrijepljen način motivacije kroz male, ali ciljane nagrade.

Zdravlje

13 srpnja 2025