HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pa, zašto onda ne iskoristiti priliku za vikend izlet u čarobnu Istru? Ovog puta, predlažemo posjet Vinariji Deklić, mjestu gdje se ljubav prema vinu prenosi već četiri generacije. Vinarija Deklić, u vlasništvu obitelji Deklić već generacijama, preciznije rečeno, od 1920. vrijedno radi na tome na svojim posjetiteljima dočara pravo iskustvo istarske ljepote življenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vinarija Deklić (@vinarija_deklic)

Smještena u slikovitom mjestu Ferenci kod Vižinade, Vinarija Deklić nudi jedno sasvim drukčije iskustvo izleta u Istru, bilo da tražite opušteno druženje s prijateljima, timski izlet ili ciljanu degustaciju uz obiteljsku priču o proizvodnji vina.

Za dugovječnost vinarije, kako nam kažu domaćini, uz ljubav prema vinovoj lozi, najzaslužnije su upravo snažne obiteljske veze. One ne spajaju priče samo članova uže i šire obitelji Deklić koji vrijedno rade u vinogradima, već i priče svih posjetitelja.

Vina koja ovdje možete kušati dolaze s područja Vižinade, dijela polutoka Istre koje je od pamtivijeka, kako saznajemo, vinorodno, s odličnom klimom, plodnom zemljom crvenicom i za vina vrlo važnom ugodnom nadmorskom visinom.

Položaji njihovih vinograda dozvoljavaju lozama da tijekom čitavog dana upijaju toplinu sunca, što uvelike utječe na izvrsnost proizvoda. Spoj terroira i truda koji ulažu donosi vina koje karakterizira mineralnost, svježina, trajnost, retro okus i fina aromatika. Obitelj Deklić vjeruje da će posjetitelji u njima uživati jednako koliko svaki član njihove loze uživa stvarajući ih.

Obiteljska povezanost kao temelj uspjeha

Pa, iako je kvaliteta i izvrsnost ono čime se vinarija može naveliko hvaliti, ono što je najposebnije i ono što je nas osvojilo je upravo ta topla obiteljska atmosfera koju ćete ovdje zateći. Ovdje ćete se, okruženi vinogradima, bez sumnje osjećati kao dio obitelji, kao da ste došli kući.

David i Dino, braća iz obitelji Deklić, sada vode proizvodnju i prodaju vina s istinskom strašću koja se razvijala od djetinjstva. Njih prati i mlađa sestra Lucija, koja svojom vedrinom i profesionalnošću dočekuje goste u kušaoni u Ferencima.

Stoga, ako tražite mjesto gdje možete uživati u vrhunskim vinima, obiteljskom ozračju i prekrasnom krajoliku Istre, Vinarija Deklić je definitivno destinacija koju trebate istražiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vinarija Deklić (@vinarija_deklic)

druge vijesti