HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dobra šalica kave postaje još bolja kad je upotpunjena pogledom od kojeg zastaje dah, a isto vrijedi i za čašicu vina ili koktel koji postaju još romantičniji uz scenografiju koju ispisuju arhitektura i priroda jednog od najljepših gradova u Hrvatskoj. Tko ima najljepši rooftop bar u Splitu? Mnogi smatraju da se time može pohvaliti upravo hotel Cornaro.

rooftop bar split hotel Cornaro hello magazine croatia hrvatska

Ovaj rooftop bar u Splitu omiljena je “skrivena lokacija” onih koji svaki dan žele začiniti uz malo luksuza

“Znate li gdje se nalazi ovaj kafić u Splitu?”, upitala je @mariina.ram na TikToku uz snimku koja prikazuje nevjerojatan rooftop bar u Splitu s kojeg se pruža pogled s pet zvjezdica.

PROČITAJTE: Tradicionalna hrvatska kuhinja – Recept za kolač utopljenici, omiljenu poslasticu s Korčule

Hotel Cornaro nalazi se u samom centru Splita, na 2 minute hoda od Dioklecijanove palače.

@mariina.ram Hotel Cornaro ✨ thank me later 🙌🏻 #croatia #splitcroatia #viral #fy ♬ Pred Tvojim Vratima – Oliver Dragojević

Uz nevjerojatnu uslugu i predivne sobe, ovaj hotel nudi i očaravajuć pogled s terase na krovu koja je go-to mjesto za sve koji su već otkrili ovo mjesto s kojeg je pogled na more nekako još ljepši.

Hotel Cornaro pravo je otkriće

Zahvaljujući TikToku sada znamo gdje se zaputiti u potrazi za guštanjem u punom smislu te riječi.

rooftop bar split hotel Cornaro hello magazine croatia hrvatska

Nismo ni znali da ovaj kafić postoji, a sada jedva čekamo idući posjet Splitu da na toj lokaciji popijemo kavicu i upijemo svu ljepotu čarobnog grada na obali!

druge vijesti