HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li za doručak u krevetu na snijegu? Prije no što sa zgražanjem odbacite ovakvu pomisao, pogledajte fotografije i snimke iz luksuznog talijanskog resorta Chalet al Foss Alp Resort koji veliki krevet smješten na samom snijegu smatra vrhuncem svoje ponude, a njihovi glamurozni gosti ne mogu dočekati da dođu na red za ovo nestvarno iskustvo.

Pogledajte što sve nudi čarobna oaza u Italiji, koja je jednako zanimljiva i ljeti i zimi.

doručak u krevetu na snijegu

Doručak u krevetu na snijegu hit je iz ponude malog raja u Alpama

Chalet al Foss Alp Resort mjesto je satkano od snova svakog ljubitelja planina, tvrde oni koji su posjetili luksuzni resort s nevjerojatno maštovitom i luksuznom ponudom. 

doručak u krevetu na snijegu

Ovdje možete jesti plutajući doručak u bazenu, maziti alpake, kupati se u infinity bazenu s pogledom koji očarava, danima uživati u društvu drage osobe u apartmanima uređenima u stilu glamuroznih koliba ili izabrati ovogodišnji veliki hit – krevet u doručak na samom snijegu.

doručak u krevetu na snijegu

Kako to izgleda?

Odjeveni se zavlačite u king size krevet koji se nalazi ispred predivnog hotela, a zatim osoblje donosi ogromnu dasku na kojoj se nalazi doručak iz snova.

Palačinke, kava, voće, svježe pripremljena peciva… fantastičan doručak sa pogledom koji oduzima dah.

Koliko stoji ovo iskustvo?

Doručak u grijanom krevetu nije baš jeftin – hotel po paru naplaćuje 150 eura, a toliko stoji i plutajući doručak u bazenu ili druženje s alpakama.

“Jedinstveno iskustvo za nezaboravno buđenje: grijani krevet uronjen u snijeg za dosad neviđen doručak u krevetu! Ekskluzivna usluga za naše goste samo uz prethodnu rezervaciju: krevet će biti rezerviran od 09:30 do 10:30“, stoji na službenoj stranici hotela Chalet al Foss Alp Resort. 

Da novac nije u pitanju, biste li se odvažili na ovakvo što?

druge vijesti