HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Neki znakovi zodijaka obožavaju kad cijeli svijet zna da su zaljubljeni dok drugi svoju ljubav pokazuju na nešto, hm, praktičniji način. To što vas neće obasipati komplimentima, cvijećem i sladunjavim plišanim igračkama ne znači da vas ne vole, dapače, mnogi od njih smatraju se najvjernijim pripadnicima zodijaka, no kad je romantika u pitanju, tako nešto jednostavno im ne ide od ruke. Ovi su najmanje romantični horoskopski znakovi, no nemojte im to zamjeriti.

Najmanje romantični horoskopski znakovi imaju svoju viziju ljubavi

Iznenadni let balonom i latice ruža na jastuku možda su zadnje što će im pasti na pamet, pa ako volite da vas se iz dana u dan oduševljava nježnostima u javnosti i gestama koje ostavljaju bez daha, ovi znakovi zodijaka u tom bi vas smislu mogli razočarati.

najmanje romantični horoskopski znakovi

Evo tko se sve nalazi na popisu na kojem su najmanje romantični horoskopski znakovi:

JARAC

Jarčevi su praktični i fokusirani ljudi. Duboko su predani i odgovorni partneri no njihova praktična priroda ponekad bi mogla zasjeniti njihovu sklonost romantičnim gestama. Vjerojatnije je da će ovaj znak zodijaka izraziti svoju ljubav djelima i dugoročnom obvezom nego spektakularnim gestama.

VODENJAK

Vodenjaci su poznati po svojoj neovisnosti i nekonvencionalnom razmišljanju. Oni općenito daju prednost intelektualnim i spiritualnim vezama u odnosu, a ne naglašeno romantičnim odnosima. Mogu biti vrlo brižni i predani u vezama, ali možda neće uvijek pristati na tipična društvena očekivanja, poput držanja za ruke na ulici.

PROČITAJTE: Ovi horoskopski znakovi bit će najsretniji u ljubavi 2024.

DJEVICA

Djevice zanima sve što je praktično i naravno, upravo onako kako su oni to osmislili. Oni pokazuju ljubav kroz pažnju na detalje i “dobronamjerne savjete” kojima misle da će poboljšati osobu koju vole, a ne kroz ekstravagantne romantične geste. Njihova analitička priroda često ih hladi pa opet privlači osobama koje zapravo vole.

ŠKORPION

Škorpioni su strastveni i intenzivni, ali kada je riječ o iskazivanju ljubavi na sladunjavo romantičan način – za to baš i nisu zainteresirani. Usredotočeni su na duboku emocionalnu povezanost i intenzitet umjesto na tradicionalne romantične geste.

druge vijesti