HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Stigla je horoskopska sezona rakova, osjećajnih, obiteljski orijentiranih, pažljivih i ponekad preosjetljivih. S kojim se horoskopskim znakovima ove nježne, ali vjerne i duhovite duše najbolje slažu? Trebaju im malo hladniji partneri koji će im pomoći u organizaciji i osjećaju sigurnosti, a kojima će zauzvrat romantični rakovi datu puno ljubavi. Kad je o najboljim romantičnim partnerima za rakove riječ, stručnjaci se slažu da ljestvica izgleda ovako.

Najbolji romantični partneri za rakove redom su:

1. Djevica

Djevica je vjerojatno najbolja srodna duša za raka – jednostavno su stvoreni jedno za drugo. Oni imaju najjaču emotivnu povezanost, a njihove komunikacijske vještine i razina povjerenja izvrsno se poklapaju. Znaju kako biti međuovisni, a da se ne izgube, što je neusporedivo u usporedbi sa svim drugim horoskopskim parovima koji bi mogli biti u vezi s rakom.

PROČITAJTE: Dvor pun Rakova – Svi horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

I rak i djevica su emotivno izuzetno inteligentni pa se dobro razumiju. Kada nešto pođe po zlu, dobro komuniciraju kako bi sve riješili. Imaju puno poštovanja i ljubavi jedno za drugo što se s vremenom pretvara u sve dublju ljubav. A to je ono što rak traži u svom idealnom partneru.

2. Bik

Bikovi su najbolja srodna duša za rakove u smislu sinergijske povezanosti. Njih dvoje imaju visoku emocionalnu povezanost, a postoji i velika razina seksualne povezanost s puno kemije i uzbuđenja. Njihova je ljubav jaka zbog sličnih osobnosti i razumijevanja koje mogu imati jedno za drugo. Ipak, bikovi i rakovi bi mogli imati poteškoća kad je riječ o međusobnom povjerenju, ali to je nešto na čemu vrijedi raditi.

3. Škorpion

Strastveni škorpion jedan je od rakovih srodnih duša u najemotivnijem, ali i najintenzivnijem smislu. Ovaj par se spaja zbog magnetske privlačnosti, a zatim nastavlja vezu zbog sličnih životnih vrijednosti. Ovi znakovi imaju intenzivnu kemiju i privlačnost pa jednom kad se povežu, teško prekidaju, a prekidi često donose dramu jer si ne mogu odoljeti.

Ako njihova veza krene pravim putem, škorpionov fiksni vodeni znak raku omogućava sigurnost u životu za čime rakovi očajnički žude.

Najbolji romantični partneri za Rakove

4. Blizanci

Blizanci su potpuna suprotnost rakovima, no zbog nekog razloga, njihova veza često funkcionira. Blizančeva eksplozivna i energična intelektualna osobnost suprotna je raku, ali to je ono što rakove privlači blizancima i obratno.

Iako su različiti, vrlo su privrženi i imaju veliku emocionalnu povezanost, kao i impresivne komunikacijske vještine. Teško je smiriti ili ublažiti blizance, ali njih dvoje su lud i zabavan par koji nadopunjuje međusobne slabosti i nedostatke.

5. Jarac

Iako se na prvu možda ne čine kao dobar par, rakovi i jarčevi su savršeni jedni za druge. Ti znakovi imaju neobjašnjivu međusobnu magnetsku privlačnost. Jarac je sjajna srodna duša za raka jer je moćan, pouzdan i organiziran, ali i jako vjeran i obiteljski orijentiran. Uz visoku emocionalnu povezanost i snažne vrijednosti, oba znaka cijene emocionalnu sigurnost.

 

druge vijesti