
Fino i zdravo: Zeleni rižoto sa špinatom Kasandre Draganić
Tražite ideju za brz i ukusan ručak? Isprobajte recept poznate food influencerice.
05 veljače 2025
Kajgana Gordona Ramseya nije ono što smo očekivali no slavni chef kaže kako je uz ovakvu pripremu - najukusnija.
Malo ulja na tavi i zdjelica u kojoj ste istukli nekoliko jaja uz malo soli i papra čine vaš uobičajen recept za kajganu? Većina ljudi priprema takozvana “mućkana jaja” na ovaj način, ali ne i slavni australski chef Gordon Ramsey koji smatra da u ovaj postupak treba uložiti malo više truda. Kako izgleda savršena kajgana ako se pita Gordona Ramseya? Poprilično je drugačija od one na koju smo navikli no svakako ju vrijedi probati!
Premda mnogi vole jače pečenu kajganu, prava, savršena kajgana trebala bi biti pahuljasta i kremasta, otkriva Gordon Ramsey.
Uz to, zanimljivo je da slavni TV chef ne koristi tavu za pripremu kajgane već lončić, a umjesto ulja na dnu tave, u jaja ubacuje maslac.
Voila!
Kako to radi sam slavni chef, pogledajte ovdje:
Malo ulja na tavi i zdjelica u kojoj ste istukli nekoliko jaja uz malo soli i papra čine vaš uobičajen recept za kajganu? Većina ljudi priprema takozvana “mućkana jaja” na ovaj način, ali ne i slavni australski chef Gordon Ramsey koji smatra da u ovaj postupak treba uložiti malo više truda. Kako izgleda savršena kajgana ako se pita Gordona Ramseya? Poprilično je drugačija od one na koju smo navikli no svakako ju vrijedi probati!
Savršena kajgana Gordona Ramseya nije ono što biste očekivali
Premda mnogi vole jače pečenu kajganu, prava, savršena kajgana trebala bi biti pahuljasta i kremasta, otkriva Gordon Ramsey.
Uz to, zanimljivo je da slavni TV chef ne koristi tavu za pripremu kajgane već lončić, a umjesto ulja na dnu tave, u jaja ubacuje maslac.
Tri minute za profesionalni dojam: Evo kako se radi savršena kajgana po receptu Gordona Ramseya
Na srednje jaku vatru Gordon ubacuje tri jaja
Zatim dodaje maslac u jaja i kreće s kuhanjem
30 sekundi lagano miješa jaja na štednjaku, odvajajući zapečeno dno, a na 30 sekundi ih sklanja s vatre i ponovno miješa te opet vraća na vatru i tako naizmjenično nekoliko puta pune tri minute
Tek kad se smjesa počne zgršnjavati, Gordon kajganu lagano začinjava uz malo soli i papra te dodaje žličicu kiselog vrhnja, a zatim ponovno vraća na vatru kako bi završio proces od 3 minute
Svoju kajganu poslužuje na prepečenom tostu, uz pečene cherry rajčice i gljive
Voila!
Kako to radi sam slavni chef, pogledajte ovdje:
View this post on Instagram
Mladi pjevač oduševio je internet svojim outfitom.
09 veljače 2025
Suđenje između Justina Baldonija i Blake Lively ima potencijal postati jedna od najvećih celebrity priča posljednjih godina.
09 veljače 2025
Producenti poznate serije iz 90-ih upozorili su je da je "predebela".
09 veljače 2025
Reality zvijezda iskreno je otkrila koji su joj motivi da bude fit.
09 veljače 2025
Sudjelovanje na Dori 2025. nije samo natjecanje – to je ostvarenje dugogodišnjeg sna i prilika za novu glazbenu eru. Za ovu talentiranu pjevačicu Dora nije slučajnost, već rezultat jasne vizije i neupitne predanosti glazbi.
08 veljače 2025