Marco Cuccurin jedan je od naših najpoznatijih i najomiljenijih influencera. Osim sadržaja po kojemu je inače poznat, Marco je u posljednje vrijeme počeo sve više s pratiteljima dijeliti i svoje kulinarsko umijeće.
Simpatični Marco pokazao je pratiteljima što napravi s pilećim mesom koje ostane nakon kuhanja juhe.
Recepti Marca Cuccurina pomoći će vam da složite cijelu gozbu
Njegovo je rješenje – dodati ga u francusku salatu. Naravno, uz puno senfa, šunke i jaja. Za Marca francuska salata ne bi trebala biti jelo samo za Božić ili Uskrs, nego i za „obične“ dane.
No to nije sve! Marco je pokazao i da zna napraviti i pohanu piletinu. Njegova tajna je, kako bi meso bilo hrskavije, da ga dobro uroni u ulje dok ga prži. Tajna dobrog pirea, prema njemu, je stavljati što više maslaca.
Kad je dobro raspoložen, Marco napravi i desert, a ovaj put se odlučio za fritule.
Sastojci koji trebaju za fritule ala Marco su jednostavni: jedno jaje, jedan jogurt, dvije žlice šećera i aroma od vanilije, ali i malo rakije! Zatim je potrebno 200 grama lakog brašna pomiješati s praškom za pecivo, i tek kad se dobro promiješa staviti ostatak jaja i smjese. „Pečete na srednjoj vatri i dobit ćete najljepše fritule na svijetu“, zaključio je Marco, koji je kako bi bio u trendu napravio „Dubai“ verziju, odnosno dodao malo pistacija, čokolade i keksa.
Rodom iz Makarske, Marko Andrijašević se nakon 15 godina provedenih u Francuskoj vratio kući i pokrenuo Marendologiju - projekt čije nas fotografije i snimke ljeta u Dalmaciji vraćaju u djetinjstvo.
Robert Benton, redatelj i scenarist koji stoji iza filmova "Kramer protiv Kramera" i "Bonnie i Clyde", preminuo je u 92. godini, potvrdila je njegova menadžerica.