HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Marco Cuccurin jedan je od naših najpoznatijih i najomiljenijih influencera. Osim sadržaja po kojemu je inače poznat, Marco je u posljednje vrijeme počeo sve više s pratiteljima dijeliti i svoje kulinarsko umijeće.

Simpatični Marco pokazao je pratiteljima što napravi s pilećim mesom koje ostane nakon kuhanja juhe.

Recepti Marca Cuccurina pomoći će vam da složite cijelu gozbu

Njegovo je rješenje – dodati ga u francusku salatu. Naravno, uz puno senfa, šunke i jaja. Za Marca francuska salata ne bi trebala biti jelo samo za Božić ili Uskrs, nego i za „obične“ dane.

No to nije sve! Marco je pokazao i da zna napraviti i pohanu piletinu. Njegova tajna je, kako bi meso bilo hrskavije, da ga dobro uroni u ulje dok ga prži. Tajna dobrog pirea, prema njemu, je stavljati što više maslaca.

Kad je dobro raspoložen, Marco napravi i desert, a ovaj put se odlučio za fritule.

Pročitajte: Marco Cuccurin skinuo svoje afričke pletenice i otkrio tajnu zdrave kose

Sastojci koji trebaju za fritule ala Marco su jednostavni: jedno jaje, jedan jogurt, dvije žlice šećera i aroma od vanilije, ali i malo rakije! Zatim je potrebno 200 grama lakog brašna pomiješati s praškom za pecivo, i tek kad se dobro promiješa staviti ostatak jaja i smjese. „Pečete na srednjoj vatri i dobit ćete najljepše fritule na svijetu“, zaključio je Marco, koji je kako bi bio u trendu napravio „Dubai“ verziju, odnosno dodao malo pistacija, čokolade i keksa.

druge vijesti

Kako sačuvati zelene ljepotice dok ste na godišnjem Hello Magazin Croatia

Kako sačuvati zelene ljepotice dok ste na godišnjem? 6 genijalnih trikova za bezbrižan odmor

Godišnji odmor trebao bi biti vrijeme bezbrižnog uživanja i punjenja baterija, ali za sve koji su svoj dom ili balkon pretvorili u malu džunglu, odlazak i nekoliko dana bez nje može značiti pravu dramu. Hoće li biljke preživjeti? Hoće li ih sunce ispeći, zemlja presušiti ili će lišće već nakon nekoliko sati početi venuti? To su pitanja koja nas prate dok se pakiramo ili se pokušavamo odmoriti, jer se ipak ne možemo u potpunosti isključiti.

Design

22 srpnja 2025