Novi jelovnik Zinfandel’sa: Fantazija okusa!
Zinfandel's donosi novu čaroliju okusa uz inovativne spojove i nezaboravne specijalitete, uključujući flambirane palačinke Crêpes Suzette.
18 prosinca 2024
Ovu fantastičnu, a prilično jednostavnu ideju svakako ćemo ponoviti.
Uz “božićne klasike” svi volimo iznenaditi ukućane i goste nekom novom blagdanskom idejom koja je aktualna te godine. Ove godine vrlo su popularni kolači u obliku češera (pinecone brownies), koje je vrlo lako izraditi, a ako želite zadiviti i ponudom pića, pogledajte što predlaže Petra Kurtela. Ovaj simpatičan trik može se izvesti i uz sok, za najmlađe koji će se sigurno veseliti “božićnoj jelki u čaši”. Kako napraviti najljepši božićni koktel? Pogledajte kako to radi Petra Kurtela.
Predivan božićni koktel koji predlaže Petra Kurtela zapravo je poseban zbog uređenja, a zatim možete dodati gin i tonic, šampanjac ili neko drugo piće po svom izboru.
Kako napraviti ovaj božićni koktel?
Tajna je u ružmarinu koji se reže kako bi stao u čašu i dao oblik božićne jelke, zatim se uz pomoć vezice i drvenog štapića stavlja na vrh čaše u kojoj se nalazi malo vode koja prekriva vrh grančice.
Zatim se stavlja na smrzavanje i voila! – uz piće po izboru očaravajući božićni koktel je gotov.
OPREZ! Ovo nikako nemojte izvoditi s tankim čašama, jer je poznato da staklo puca kad se led počne širiti.
Pogledajte kako to radi Petra Kurtela!
Zinfandel's donosi novu čaroliju okusa uz inovativne spojove i nezaboravne specijalitete, uključujući flambirane palačinke Crêpes Suzette.
18 prosinca 2024
Proslavite 50 godina ABBA-e uz biografiju "Blještavilo i sjene", sveobuhvatan prikaz grupe, njihovih uspjeha i osobnih priča.
18 prosinca 2024
Bol u ramenima može imati nekoliko mogućih uzroka, a jedan od uzroka je položaj spavanja.
17 prosinca 2024
Tajči je podijelila svoje glazbene i umjetničke ambicije te otkrila svoju strast prema scenskom izražavanju.
17 prosinca 2024
Prijave za popularni festival kreativnosti i komunikacija otvorene! Očekuju nas tri uzbudljiva dana u Rovinju, od 15. do 18. svibnja 2025., s vrhunskim predavačima, radionicama i nagradama.
17 prosinca 2024