HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uz “božićne klasike” svi volimo iznenaditi ukućane i goste nekom novom blagdanskom idejom koja je aktualna te godine. Ove godine vrlo su popularni kolači u obliku češera (pinecone brownies), koje je vrlo lako izraditi, a ako želite zadiviti i ponudom pića, pogledajte što predlaže Petra Kurtela. Ovaj simpatičan trik može se izvesti i uz sok, za najmlađe koji će se sigurno veseliti “božićnoj jelki u čaši”. Kako napraviti najljepši božićni koktel? Pogledajte kako to radi Petra Kurtela.

božićni koktel s ružmarinom Petra Kurtela hello magazine croatia hrvatska Božić 2024

Bazu za božićni koktel Petre Kurtele potrebno je pripremiti pola dana unaprijed

Predivan božićni koktel koji predlaže Petra Kurtela zapravo je poseban zbog uređenja, a zatim možete dodati gin i tonic, šampanjac ili neko drugo piće po svom izboru.

PROČITAJTE: Teorija o cipelama širi se TikTokom – Zbog ovog poklona bit ćete ostavljeni na Božić

Kako napraviti ovaj božićni koktel?

Tajna je u ružmarinu koji se reže kako bi stao u čašu i dao oblik božićne jelke, zatim se uz pomoć vezice i drvenog štapića stavlja na vrh čaše u kojoj se nalazi malo vode koja prekriva vrh grančice.

božićni koktel s ružmarinom Petra Kurtela hello magazine croatia hrvatska Božić 2024

Zatim se stavlja na smrzavanje i voila! – uz piće po izboru očaravajući božićni koktel je gotov.

OPREZ! Ovo nikako nemojte izvoditi s tankim čašama, jer je poznato da staklo puca kad se led počne širiti.

Pogledajte kako to radi Petra Kurtela!

druge vijesti

xiaomi

Kako jedna fotografkinja hvata dušu Sarajeva – i mijenja pravila putničke fotografije zauvijek

Na putovanjima većina nas radi isto – stanemo ispred znamenitosti, nasmiješimo se i klik! Još jedna fotka za uspomenu. No, poznata lifestyle fotografkinja Rajna Raguž kao da igra prema potpuno drugačijim pravilima. Njezine fotografije s putovanja djeluju spontano, nenamješteno, a opet toliko promišljeno i estetski moćno. I baš zato osvajaju društvene mreže – jer u vremenu poziranja i filtera, Rajna odabire trenutak i emociju na uštrb umjetnog savršenstva.

Tech

16 lipnja 2025