HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kinder Country torta? Da, upravo je tako fantastičnog okusa kao što i zvuči, a mi vam donosimo recept koji je na svom je TikTok profilu predstavila Antonia Jagodić. Mi smo brže bolje potrčali u trgovinu kako bismo nabavili sastojke. Ova torta izrađuje se bez puno muke, kulinarskog predznanja i neobičnih sastojaka, a zajamčeno oduševljava baš svakoga tko je isproba.

Ako vam se bliži proslava diplome, dječji rođendan ili jednostavno želite iznenaditi drage osobe slatkim zalogajem, ne tražite dalje već isprobajte ovu ukusnu tortu zbog koje će se tražiti kriška više.

Kinder Country torta: Svladajte ovaj recept i bit ćete zvijezda svake zabave

TikTokerica Antonia Jagodić oduševila nas je receptom za tortu s okusom jedne od naših najdražih čokoladica, koja na taj slatkiš ne podsjeća samo slatkoćom već i teksturom.

PROČITAJTE: Putopis za sladokusce – Nova top lista kaže da su ovo najbolje slastičarnice u Parizu

Kinder Country torta čeka da je i vi isprobate!

SASTOJCI:

Za podlogu:

  • 65 g rižinih pahuljica
  • 140 g otopljene čokolade
  • 1 žlica meda

Za kremu:

  • 200 ml vrhnja za šlag
  • 80 g otopljene bijele čokolade
  • 70 g krem sirnog namaza
  • 2 žlice šećera u prahu

POSTUPAK:

  1. Otopiti čokoladu, dodati med i pomiješati s rižinim pahuljicama.
  2. Smjesu utisnuti u kalup promjera 20 centimetara.
  3. Staviti u hladnjak na pola sata.
  4. Miksati vrhnje za šlag i šećer.
  5. Dodati krem sirni namaz i izmiksati pa dodati otopljenu bijelu čokoladu.
  6. Dobro izmiksati.
  7. Podlogu izvaditi iz hladnjaka i premazati kremom.
  8. Staviti u hladnjak preko noći.

Prije rezanja i posluživanja – tortu ostaviti na sobnoj temperaturi desetak minuta kako bi podloga omekšala.

Dobar tek!

druge vijesti