HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svaka mama u potrazi je za brzim i ukusnim jelima koja se mogu spremiti u kratkom roku, napuniti tijelo energijom i pritom djelovati utješno. Novopečena mama Lana Jurčević na svom je TikTok profilu otkrila u kojem jelu najviše uživa ovih dana, a podijelila je i recept uz koji njezini pratitelji lako u svojoj kuhinji mogu ponoviti malu azijsku rapsodiju. Recept Lane Jurčević kao stvoren je za sve koji obožavaju azijska jela, a mi ne možemo dočekati da ga isprobamo!

lana Jurčević hello magazine croatia hrvatska recept lane jurčević

Recept Lane Jurčević za azijske rezance s piletinom

“Obožavam azijsku klopu, pogotovo kad je gotova za 15 minuta. Sklepala sam što sam imala doma, nisu to možda ti originalni sastojci, ali ispalo je prefino”, govori Lana uz TikTok na kojem možemo vidjeti kako priprema ovo ukusno jelo.

PROČITAJTE: Šarmantni kolač za proljeće – Dorin Zelenika ima preukusan recept za Pavlovu tortu

Na snimci možemo vidjeti i Lanu odjevenu u kućni ogrtač, kako uživa u zdjeli finog, toplog jela s orijentalnim začinima.

Recept Lane Jurčević, gotov za 15-ak minuta:

1. Ispečeš par minuta neko meso koje voliš ili tofu i začiniš (klasično ili s azijskim začinima iz vrećice).

2. U loncu na maslinovo ubaciš mladi luk, običan luk i češnjak. Ubaciš 2 kokošje ili povrtne kocke u recimo 4/5 dcl vode da se otope i to dodaš u lonac s lukom.

3. Nakon par minuta dodaš rižine rezance ili neke druge rezance i pečeno meso ili tofu. Ostaviš par minuta da se kuha, dodaš još malo azijskih začina iz vrećice i to je to.

4. Na kraju samo dodaš umak: pola do 1 dcl sezamovog ulja, sjemenke sezama, sok pola limuna i teriyaki umak ili sojin umak, nasjeckani đumbir i malo čilija, ako voliš. Savršenoooo!

@lalana1. Ispeces par min neko meso koje volis ili tofu i zacinis (klasicno ili s azijskim zacinima vec gotovim u vrecici). 2. U loncu na maslinovo ubacis mladi luk, obican luk i cesnjak. Ubacis 2 kokosje ili povrtne kocke u recimo 4/5 dcl vode da se otopi i to dodas u lonac s lukom. 3. Nakon par min dodas rice noodles ili neke noodles svejedno i peceno meso ili tofu. Ostavis par min da kuha, dodas jos malo azijskih zacina u vrecici i to je to. 4. Na kraju samo dodas umak: pola do 1 dcl sezamovog ulja, sezama, pola limuna, soje ili teriyake umak, nasjeckani dumbir i malo chillija ako volis. Savrsenoooo! Dobar tek.♬ original sound – Lalana

Dobar tek!

druge vijesti