
Što će jesti zvijezde? Ovo je kuhar dodjele Oscara – pogledajte njegov omiljeni recept
I oni koji dobiju kipić i oni koji ostanu praznih ruku dobro će se najesti.
02 ožujka 2025
Nagrađivana jela na očaravajućoj lokaciji - može li bolje od toga?
Hrvatska obala prelijepa je da bi se posjetila samo jednom!
Isto mišljenje ima i chef Paul Ivić i njegov TIAN tim te će zato i ovog ljeta svoja vegetarijanska i veganska jela nagrađena Michelinovom zvjezdicom posluživati u Falkensteiner resortu Punta Skala od 5. lipnja 2023. do 31. kolovoza 2023., u ljetnoj inačici ovog renomiranog restorana – TIAN am Meer.
Paul Ivić, cijenjen kao jedan od vodećih vegetarijanskih i veganskih chefova u svijetu, ponovno donosi svoj impresivan, nagrađivani jelovnik vegetarijanskih i veganskih jela u Falkensteiner Resort Punta Skala, u blizini Zadra. S impresivnom reputacijom TIAN kuhinje, gosti će uživati u vrhunskim jelima, izrađenim od najsvježijih namirnica, jer sastojci korišteni u Tian am Meeru dolaze prvenstveno s malih ekoloških farmi u okolici resorta, čime se odaje počast marljivom radu proizvođača koji obrađuju sve od korijena do lista.
Chef Paul Ivić
Takav kulinarski pothvat nikad nije jednostavan pa i sam Paul Ivić kaže kako: „Raditi prema našoj filozofiji nije najlakše kada je u pitanju otvaranje novih lokacija. Prvo se morate upoznati s lokalnim uvjetima, posjetiti proizvođače, testirati i eksperimentirati. Zabavno je upoznati ljude koji kvalitetu stavljaju iznad svega. Oni vam daju puno inspiracije za jela koja završe na jelovniku.”
Kao jedan od rijetkih restorana nagrađenih Michelinovom zvjezdicom, četiri Gault Millau toke i Michelin Green zvjezdicom, Ivić nudi zadivljujuću priču o hrvatskoj kulturi koja gostima resorta, ali i svima koji se nalaze u blizini, garantira jedinstveno i nezaboravno iskustvo.
Georg Unterkircher iz Falkensteiner Resorta Punta Skala dodaje:„ Raduje nas ponovno poželjeti dobrodošlicu TIAN-u u Hotel&Spaa Iadera. Vegetarijansko-veganska kuhinja Paula Ivića, nagrađena Michelinovom zvjezdicom i četiri toke iz Gault-Millaua, jedna je od najboljih na svijetu u ovom sektoru. Ponosni smo što našim gostima možemo ponuditi takvo gastronomsko iskustvo.“
Falkensteiner Resort Punta Skala premium je resort koji nudi neusporedivo iskustvo za one koji traže istinsku Mediteransku oazu. Skrojeno prema vašim osobnim potrebama, iskustvo odmora na jadranskoj obali bit će ispunjeno nizom obiteljskih aktivnosti, romantičnih skrovišta i vrhunskih kulinarskih užitaka.
Od zadivljujućih privatnih plaža do ekskluzivnih SPA zona, najsuvremenijih fitness i zabavnih centara i prilagođenih iskustava, Resort Punta Skala idealno je odredište za one koji žele iskusiti privlačnost života na obali.
Od 5. lipnja, dođite i uživajte u jelovniku restorana Tian am Meer uz posebnu ponudu i uronite u prirodne ljepote i održivu kuhinju ovog nezaboravnog resorta.
Gosti resorta, ali i svi ostali koji žele isprobati ova nagrađivana veganska i vegetarijanska jela, svoj stol mogu rezervati online, na recepciji hotela ili telefonski na: +385 23 500 911.
Frizeri otkrivaju najbolju frizuru za žene 60+, koja donosi mladenački izgled i lako održavanje!
03 ožujka 2025
Tajči Cameron otkrila kako su je mediji preoblikovali nakon Eurosonga, ali njezina priča ostaje nepromijenjena.
03 ožujka 2025
Marijana Batinić podijelila simpatičan trenutak s kćeri Rozom na Maldivima, gdje je snimanje koktela postalo pravi obiteljski show!
03 ožujka 2025
Zrinka Cvitešić emotivno reagirala nakon što "Čovjek koji nije mogao šutjeti" nije osvojio Oscara, a redatelj Slijepčević prozvao "krivce".
03 ožujka 2025
Nebojša Slijepčević izjavio je da su glavni krivci što film nije osvojio Oscara producenti Danijel Pek i Katarina Prpić, koji su odlučili prisustvovati dodjeli umjesto da ostanu kod kuće
03 ožujka 2025