Bilo da navijate za Kansas City Chiefse ili San Francisco 49erse, brend Betty Buzz slavne glumice Blake Lively spreman je ponuditi neke recepte za piće inspirirane Taylor Swift za Super Bowl LVIII.
Njezina bezalkoholna pića Betty Buzz lansirana su 2021., a Taylor (34) čak je pijuckala taj koktel dok je gledala Chiefse protiv Jetsa zajedno s Blake (36) u listopadu 2023. Glumica je bila jedna od nekoliko zvijezda koje su prisustvovale igri u New Jerseyju kako bi pjevačica bodrila dečka Travisa Kelcea. Livelyn suprug, Ryan Reynolds , također je bio prisutan, odlučivši se za koktel Betty Booze u limenci.
Nije poznato hoće li Lively ili Swift biti na Super Bowlu LVIII kada se Chiefsi suoče s 49ersima 11. veljače, budući da će Taylor Swift noć prije završiti četverodnevnu Eras Tour turneju u Tokiju. Pjevačica bi mogla stići do Las Vegasa iz Tokija ako požuri nakon svog posljednjeg koncerta.
Ako se Taylor ipak pojavi, teško je zamisliti da ne bi proslavila jednim od ovih recepata za koktele prikladnog naziva. Voljeli bismo misliti da bi odabrala Karma is a Rye on the Chiefs, dok bi Blake očito odabrala mocktail verziju Loving Them Was Red.
Donosimo tri recepta Betty Buzz inspirirana Taylor Swift:
Karma Is a Rye on the Chiefs
Sastojci:
1 boca Betty Buzz Sparkling Lemon Lime
45 mililitara viskija ili burbona
Sok od nara
Agava po ukusu
Priprema:
Dodajte svježi led u shaker. Dodajte alkohol po izboru, sok od nara i agavu u shaker i mućkajte dok shaker ne postane leden. Prelijte svježim ledom u highball čašu. Preko vrha prelijte Betty Buzz Sparkling Lemon Lime. Ukrasite višnjom ili kriškom limete.
Better Than Revenge (49ers Version)
Sastojci:
1/2 boce Betty Buzz tonic water
45 mililitara Aperola
30 mililitara soka od naranče
15 mililitara jednostavnog sirupa
Priprema:
Dodajte svježi led u veliku coupe čašu. Ulijte obilnu količinu aperola preko leda. Dodajte malo soka od naranče i malo jednostavnog sirupa. Prelijte tonikom Betty Buzz Meyer. Promiješajte da se sve spoji, ali nježno – mjehurići su osjetljivi.
Loving Them Was Red
Sastojci:
1 boca Betty Buzz Meyer Sparkling Grapefruit
45 mililitara votke (po želji, ili birajte bezalkoholnu opciju)
30 mililitara soka od brusnice
prstohvat Angosturra Bitters
Agava po ukusu
Priprema:
Dodajte svježi led, votku, sok od brusnice i agavu u shaker. Mućkajte dok vanjski dio shakera ne postane leden. Procijedite preko leda u čašu za whiskey. Preko vrha prelijte Betty Buzz Meyer Sparkling Grapefruit. Dodajte 3 komadića Angosturra Bittersa. Uživajte.
Oni od nas koji više vole da netko drugi obavlja posao, mogu uživa u Betty Booze koktelima u limenci. Obožavatelji 49ersa mogli su se bojama uskladiti sa Sparkling Bourbonom s Apple Ginger Sour Cherry, koji ima limenku u bakrenoj nijansi, dok se Chiefs Kingdom može odlučiti za žutu limenku Sparkling Tequile s Oak Smoked Lemonade.
Otkako je početkom listopada otvorila svoja vrata, Allora se nametnula kao jedno od najposjećenijih mjesta u Splitu – onih u koja se gotovo uvijek preporučuje doći s rezervacijom. Iz opuštene moderne brasserie vrlo je brzo prerasla u restoran s ozbiljnom dnevnom i večernjom ponudom, potvrđujući se kao nova adresa za sve koji vole suvremenu mediteransku kuhinju, dinamičnu atmosferu i promišljeno oblikovan gastronomski doživljaj. A ovih dana, Allora je predstavila i svoj novi večernji meni, kulinarski koncept koji dodatno učvršćuje njezinu ambiciju da spaja vrhunsku namirnicu, suvremene tehnike i jela koja ostavljaju dojam.
Advent se vratio na Kvatrić, a s njim je poznati zagrebački trg ponovno oživio te ponudio zanimljivu gastronomsku ponudu po najpovoljnijim cijenama u gradu.
U zagrebačkom NOEL-u, prvom domaćem Michelinovu restoranu, jesen je ove godine stigla u sasvim novom ruhu – hrabrija, atmosferičnija i osjetno slojevitija. Dolazak chefa Brune Vokala, „novog starog“ znalca koji se vraća na mjesto gdje je prije nekoliko godina već ostavio svoj trag, obilježio je i premijerni jesenski degustacijski meni znakovitog naziva Autumn Echo. Riječ je o kulinarskoj priči koja ne donosi samo sezonski presjek, već pravi odjek – reminiscenciju lokalnih namirnica, tehnika i okusa koje Vokal podiže na posve novu razinu.
FOOLING AROUND by Fuliranje ove godine na Oleander terasu kultnog hotela Esplanade donosi atmosferu Orient Expressa, uz vrhunski afterwork glazbeni program i najuzbudljiviju street-gourmet ponudu u gradu. ∙ Buncek u tortilji, fileki s pancetom, hrskavi losos štapići, fantastični juneći burger, kultni kremasti kroketi ovaj put s drniškim pršutom, legendarni zapečeni Esplanadini štrukli, crumble od brusnica, jabuke kuhane u bijelom vinu, kreativni vrući kokteli… Na Esplanadinoj kućici čeka vas niz poslastica koje jednostavno morate probati. ∙ Čaroliji blagdanskog ugođaja u Esplanadi teško je odoljeti – pogotovo kad se prepustite sezonskim jelovnicima u Zinfandel’su i Le Bistrou, popodnevnom čaju, božanstvenim slasticama i autorskim koktelima u Esplanade 1925 Baru. Prava mala božićna bajka u srcu Zagreba. ∙ A za doček Nove godine Esplanade priprema glamuroznu večer koja se pamti. Uz pjenušac, crveni tepih i nezaboravne sljedove delicija koje potpisuje chefica Ana Grgić Tomić te uz ritmove poznate glazbene skupine Showtime, u 2026. ulazite s puno plesnog ritma i još više dobrog raspoloženja.
Na Strossmayerovu trgu ponovno se nešto čarobno prelomi u zraku onoga trenutka kada prvi lančići lampica zasjaje među krošnjama, a toplina ljudi nadvlada hladnoću prosinačkih večeri. Fuliranje je otvoreno – i već na prvi pogled jasno je da je ovogodišnje izdanje zagrebačkog Adventa podiglo ljestvicu više. Ne samo gastronomski, ne samo glazbeno, nego atmosferom koja se ne da opisati samo riječima, nego se živi – u koraku, u mirisu, u osmijehu, u glazbenoj noti koja se prolomi između kućica.
U trenutku kada se zagrebački adventski sjaj počinje prelijevati preko ulica, jedan se prostor izdvaja svojom posebnom energijom, gotovo filmskom atmosferom koja podsjeća na glamurozne europske metropole. Oleander terasa hotela Esplanade, sinonim bezvremenske elegancije i gradske profinjenosti, ponovno je postala središtem zimskih druženja – otvoren je Fooling Around, koncept koji redefinira ideju adventa i uvodi nas u novu kulturu after work susreta.
U čarobnom ambijentu zagrebačkog Bundeka, HELLO! Magazin okupio je poznate uz blagdansku gala večeru punu vrhunske gastronomije, elegantnih okusa i nezaboravne prosinačke atmosfere.
Kada proučite kako vaš organizam funkcionira, otkrit ćete da prehrana nije tek popis stolnih navika, nego sofisticiran jezik kojim tijelo komunicira svoju vitalnost, snagu i seksualnu energiju. Za muškarca koji želi pobijediti umor, postati fizički snažniji i ponovno probuditi libido, prehrana postaje ključna arena u kojoj odlučujete hoće li vaš sustav raditi optimalno ili će se zadovoljavati osrednjim.
Britanski PR stručnjak tvrdi da su Harryjeve šale i medijski nastupi postali neučinkoviti te znak gubitka identiteta nakon odlaska iz kraljevske obitelji.
Glumac otkriva kako je politički govor o Tibetu doveo do dvadesetogodišnje zabrane prisustvovanja Oscaru i zašto nikada nije požalio što ga je izrekao.