HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Što vam je najvažnije kad je vaša kuhinja u pitanju? I zašto zapravo imamo ideju da ne možemo imati sve odjednom – i moderno uređenje i vrhunsku funkcionalnost? Kad je opremanje kuhinje u pitanju, luksuz označava puno više od lijepog izgleda. Luksuz u kuhinji odražava se u kvalitetnim materijalima koji će izdržati baš sve uvjete, vrhunskoj funkcionalnosti svakog elementa i svakog pretinca, ali i profinjenoj izvedbi “skrivanja” onoga što se ne mora vidjeti. Nova zvijezda Iverpana, nevidljiva indukcijska ploča za kuhanje Invisacook san je snova svakog dizajnera interijera, profesionalnog chefa, ali i domaćina koji traži perfekcionizam u svemu.

Iverpan nevidljiva ploha kuhinja hello magazine croatia hrvatskaNevidljiva indukcijska ploča za kuhanje Invisacook

FOTO: Ena Kokanović NagyFOTO: Ena Kokanović Nagy

Nevidljiva indukcijska ploča donosi uzbudljivu igru toplog i hladnog u vaš dom

Maestralno atraktivne, a opet u potpunosti nevidljive, Invisacook ploče budućnost dovode u sadašnjost i pokazuju kako su jednostavne ideje najčešće i najljepše.

Nevidljiva indukcijska ploča za kuhanje donosi više prostora i čistoću u dom te zauvijek mijenja način na koji ste doživljavali kuhinju.

Kad je ne koristite za kuhanje omiljenih recepata ili pečenje poslastica kojima vaši ukućani ne mogu odoljeti, pretvara se u podlogu na kojoj možete raditi, bilježiti recepte ili jednostavno postaviti omiljenu vazu s cvijećem na nju kao tihi znak: “Kuhinja je zatvorena”.

nevidljiva indukcijska ploča Iverpan Invisacook

Kad se ne koristi nevidljiva indukcijska ploča ostavlja dodatni prostor u stanu – za rad kod kuće ili zabavuIVERPAN

Nema sumnje da će vaša nevidljiva indukcijska ploča za kuhanje izvući osmijeh na lice svaki put kad joj priđete i izmamiti uzdahe vaših gostiju, ali to nije glavni razlog zbog kojeg je toliko tražena.

Nevidljiva indukcijska ploča Invisacook uglavnom se montira ispod porculanskih ploha koje su veliki hit u svijetu uređenja interijera, a koje se odlično ponašaju u ovakvom spoju. S obzirom da nevidljiva indukcijska ploča ne stvara direktnu toplinu, apsolutno je sigurna i smanjuje opasnost od opeklina u kuhinji, a kada se ne koristi za kuhanje, služi kao dodatni prostor za sjeckanje, guljenje i ostale aktivnosti.

Iverpan nevidljiva ploha kuhinja hello magazine croatia hrvatskaNevidljiva indukcijska ploča za kuhanje Invisacook

FOTO: Ena Kokanović NagyFOTO: Ena Kokanović Nagy

Uz ovakvu ploču kuhinja izgleda urednije no ikad jer ju je lako prebrisati i održavati čistom, a više nema ni problema s ostacima hrane u utorima štednjaka ni zagorjelim tekućinama koje stvaraju neuredne i nehigijenske naslage.

Iverpan nevidljiva ploha kuhinja hello magazine croatia hrvatskaNevidljiva indukcijska ploča za kuhanje Invisacook

FOTO: Ena Kokanović NagyFOTO: Ena Kokanović Nagy

Ako vam hrana zagori ili iscuri po ploči, u nekoliko poteza lako ćete je prebrisati i ponovno ostaviti besprijekorno čistom.

Invisacook – dizajnirana da se savršeno uklopi u kuhinju

Nevidljiva indukcijska ploča Invisacook montira se ispod vaše radne, a upravljačka ploča postavlja se na samu ploču ili u ladicu. Koristeći naprednu indukcijsku tehnologiju, djeluje kroz vašu radnu ploču kako bi učinkovito zagrijao posuđe koje je postavljeno izravno na površinu tako da je područje kuhanja potpuno skriveno.

nevidljiva indukcijska ploča Iverpan Invisacook

Invisacook ploča se može koristiti i putem aplikacije na vašem pametnom telefonu. Praktično, zar ne?

Gdje nabaviti nevidljivu indukcijsku ploču u Hrvatskoj?

Iverpan, domaća tvrtka poznata po ljubavi prema vrhunskom dizajnu, funkcionalnim novitetima i materijalima za uređenje doma koji prate sve svjetske trendove, ali i poštuju one kojima je bezvremenski dizajn prioritet, i ovaj se put ističe kao pionir na hrvatskom tržištu te u svojoj ponudi nudi nevidljive indukcijske ploče Invisacook, koje su im donijele i prestižnu nagradu struke.

 

Pogledajte kako fantastično izgleda nevidljiva ploča Invisacook kad na njoj hranu pripremaju stručne ruke popularne food blogerice Ene Kokanović Nagy, poznate i pod nadimkom Slavonka.

druge vijesti