HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Hrvatska glumica Katarina Baban poznata je po svojoj ljubavi prema modi, a čini se i da joj je uređenje interijera jača strana. Simpatična glumica i dizajnerica koja stoji iza modnog brenda Lilith u svoja četiri zida voli elegantnu estetiku s daškom glamura te zanimljive personalizirane detalje po kojima se njezino sigurno utočište razlikuje od drugih. Zavirite u dom Katarine Baban i pogledajte kojim se to novitetima “ponovila” s početkom ove godine.

Moramo priznati da je uzorak koji je izabrala za jedan ključni detalj odlična ideja.

Pogledajte kako izgleda dom Katarine Baban nakon malog makeovera

Glumica koja je nedavno razveselila mališane diljem hrvatske glumom u predstavi “Šapice”, na svom se Instagramu pohvalila atraktivnom promjenom u svom stanu te zahvalila onima koji su ideju proveli u djelo.

PROČITAJTE: Kuća na moru Lidije Lešić ostavlja bez daha – Preuređenje je trajalo tri godine

Dom Katarine Baban dobio je novi look uz predivne stolce za blagovaonicu koji su presvučeni materijalom s pepita uzorkom što cijeloj prostoriji daje chic izgled.

Katarina Baban dom stan interijer uređenje doma hello magazine croatia dom Katarine Baban

Uz stakleni stol, zlatne detalje, atraktivni viseći luster, pomno biran set posuđa i cvijeće u boji fuksije, blagovaonica Katarine Baban poprimila je zaista svjež izgled.

Dom Katarine Baban uređen je neutralnim bojama, s puno svjetla

S fotografije koju možemo vidjeti na profilu hrvatske glumice, u nastavku blagovaonice možemo primijetiti sivu sofu s bijelim jastučićima, bijelu garnituru te prozračne bijele zavjese koje u stan donose puno svjetla i topline.

Još vijesti iz svijeta uređenja doma, celebrityja, mode, ljepote, glazbe i filma čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti