HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ciara i Russell Wilson navodno ostvaruju veliku zaradu od prodaje svog imanja u saveznoj državi Washington, pišu američki mediji.

Wall Street Journal objavio je u srijedu da su igrač američkoga nogometa i pjevačica hita “Goodies” prodali svoju kuću veću od 1030 četvornih metara za 21,25 milijuna dolara i pripadajuću parcelu za gotovo dodatnih 10 milijuna dolara, odnosno dobili su ukupno 31 milijun dolara za imanje.

Ovaj glazbeno-sportski par kupio je 2015. ovu vilu sa šest spavaćih soba za 6,7 milijuna dolara, a kasnije su za otprilike jednak iznos kupili i susjednu parcelu. To znači da će ovom prodajom zaraditi 17,6 milijuna dolara.

Ciara i suprug sele se preko cijelog kontinenta zbog njegove karijere

Prema izvoru Wall Street Journala, prodaja bi trebala biti finalizirana ovaj mjesec. Igrač američkog nogometa Russell Wilson (35) živio je u saveznoj državi Washington na krajnjem sjeverozapadu SAD-a 10 godina tijekom kojih je igrao za NFL momčad Seattle Seahawksa.

Međutim, 2022. je razmijenjen u Denver Broncose, a u ožujku je otišao u Pittsburg Steelerse na istočnoj obali, dakle on i obitelj se sele preko cijeloga kontinenta. On i Ciara ranije su prodali kuću u Denveru za 21,5 milijun dolara, što je 3,5 milijuna manje od iznosa koji su platili 2022. Tamo su pretrpjeli gubitak, ali zato su ovom prodajom i više nego vratili novac. Kuća sadrži teretanu, kino dvoranu te studio za jogu i ples, a nalazi se uz jezero.

Ciara i suprug imaju troje djece, a najmlađa kći ima samo šest mjeseci

Nije jasno planiraju li Wilson i Ciara kupiti kuću u Pittsburghu, gdje on danas igra.

Par, koji se vjenčao 2016., ne može razmišljati samo o sebi. Imaju troje djece, a njihova najmlađa, djevojčica po imenu Amora Princess Wilson, rođena je prošlog prosinca. Ciara iz veze s reperom Futureom ima sina.

U nastavku pogledajte kako izgleda ovo prekrasno imanje:

ciara

ciara

ciara

ciara

ciara

ciara

ciara

ciara

ciara

 

druge vijesti