HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Tehnički, brunch se priprema ujutro, između doručka i ručka, no kad ga pripremite na ovako šarmantan način, nitko vam neće zamjeriti ako ga priredite nakon posla, na balkonu ili u svom dnevnom boravku.

Bez brige, to ne znači da ćete morati satima stajati ispred štednjaka. Donosimo ideje uz koje ćete u najviše pola sata prirediti brunch iz snova, a pritom ne smijete zaboraviti ni nova cool bezalkoholna pića na sceni iz linije Somersby 0.0 %.

Savršen brunch uz neočekivane zalogaje i chic bezalkoholna pića

Kako pripremiti elegantan kućni tulum u kratkom roku? Poslužite ono što svi vole i dodajte nekoliko detalja s WOW efektom koji će vašim gošćama razvući lice u osmijeh. Uz dobar soundtrack u pozadini (predlažemo mix retro francuskih hitova), lijep buket cvijeća, Somersby 0.0 % na stolu i nekoliko ideja koje vam donosimo, svi će se pitati kad ćete ih ponovno pozvati u goste.

Izvadite rokovnik i zabilježite sve što vam je potrebno, jer će vam u ovom slučaju organizacija biti važnija od izvedbe koja bi uz ovako jednostavne ideje trebala proći uistinu glatko.

Ako nešto ne ispadne kako ste zamislili, nemojte očajavati – vesela domaćica ionako je gostima bitnija od savršeno dekorirane hrane na tanjuru.

Donosimo 5 ideja za nezaboravan i elegantan brunch

Krenite sa slavnom gospođicom burratom

Umjesto klasičnih narezaka, poslužite kraljicu društvenih mreža – toplu salatu s burattom, koju ćete brzo pripremiti u pećnici.

Napravite neodoljivo šarmantan plast minute brunch uz 5 jednostavnih ideja hello magazine croatia hrvatska Somersby

U vatrostalnu posudu ubacite prerezane cherry rajčice, prelijte ih maslinovim uljem i začinite, a zatim dodajte burratu. Ubacite u pećnicu dok se rajčice ne rastope, a zatim poslužite uz kriške francuskog kruha ili krekere.

Bezalkoholno piće s fotogeničnim twistom

Vjerojatno ste već čuli da su bezalkoholni napici uzbudljivih okusa apsolutni hit 2024. godine. Pića s nula posto alkohola idealna su za ovakav tip druženja jer uz njih možete spojiti najbolje od dva svijeta – uživati u glamuru pjenušavog pića i bez brige drugi dan ustati ujutro.

Naš ovosezonski favorit apsolutno je Somersby Jagoda i Limeta, fantastičnog okusa i zavodljive boje koja baš dobro pristaje uz lepršav brunch priređen na sunčan proljetni dan.

Napravite neodoljivo šarmantan plast minute brunch uz 5 jednostavnih ideja hello magazine croatia hrvatska Somersby

Svakako ga poslužite rashlađenog u zgodnim čašama i s limetom na rubu, a ako želite otići korak dalje, smiksajte jagode i zamrznite ih u kalupe za sladoled na štapiću pa pred samo posluživanje ubacite u čašu.

Pekarnica i grožđe vaš su saveznik, vjerujte nam

Napravite neodoljivo šarmantan plast minute brunch uz 5 jednostavnih ideja hello magazine croatia hrvatska Somersby

Ako ste u stisci s vremenom, nema mjesta panici. U pekarnici kupite nekoliko različitih vrsta peciva i pokoji muffin (mini izdanja uvijek su dobra ideja), a zatim u dućanu izaberite dvije vrste grožđa uz koje ćete svoje plate s pecivima prezentirati kao prizor iz luksuznog hotela.

Poslužite nešto što vaši gosti još nisu isprobali

Je li netko pitao za Mimozu? Plata s već pripremljenim narančastim pjenušavim napicima posluženima u čašama za šampanjac uvijek izgleda glamurozno, a mi vam savjetujemo da iznenadite svoje goste i poslužite nešto modernije – fantastičan pjenušavi bezalkoholni cider Somersby Mandarina osvježavajućeg okusa koji očarava na prvi gutljaj.

Napravite neodoljivo šarmantan plast minute brunch uz 5 jednostavnih ideja hello magazine croatia hrvatska Somersby

Ukrasite voćem i papirnatim slamkama pa poslužite uz orašaste plodove i sušeno voće.

Pozovite malog zelenog prijatelja na party

Napravite neodoljivo šarmantan plast minute brunch uz 5 jednostavnih ideja hello magazine croatia hrvatska Somersby

Ovo je i vaš dan pa potražite prečac u svemu. Poslužite nekoliko varijanti sendviča s avokadom čija će zelena boja i svilenkasta tekstura donijeti pravo osvježenje na vaš stol. U kombinaciji s mozzarellom, rotkvicama, cherry rajčicama, dimljenim lososom ili pršutom – vaše gošće jedva će moći odabrati za kojim će prije posegnuti.

Neka nezaboravna proljetna sezona započne!

druge vijesti