H&M objavio novu dizajnersku suradnju i fanovi su već oduševljeni

Nakon brojnih modnih kuća kao što su Versace, Balmain, Mugler i slični, H&M dogovorio je suradnju s kultnim španjolskim brendom.

04 listopada 2023

H&M i Paco Rabanne INSTAGRAM: @H&M
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Svaka suradnja koju je poznati high street brend dogovorio sa slavnim modnim kućama do sad je urodila plodom pa obožavatelji pristupačne mode s velikim oduševljenjem iščekuju svaku novu najavu slične suradnje. Nakon brendova kao što su Versace, Balmain i Mugler na red je stigao kultni španjolski dizajn pa će kolekcija H&M i Paco Rabanne uskoro ugledati svjetlo dana!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rabanne (@rabanne)

Ova suradnja najavljena je na pariškom Tjednu mode, a sama kolekcija odat će počast slavnom španjolskom dizajneru Franciscu Rabanedau Cuervou, koji je modni svijet osvojio pod pseudonimom Paco Rabanne, a koji je preminuo početkom 2023. godine.

H&M i Paco Rabanne

Kolekcija H&M i Paco Rabanne približit će nam otkačeni glamur poznate modne kuće

Sam Paco Rabanne veliki je uspjeh doživio već u šezdesetima, a njegov modni brend doživio je ponovni procvat 1999. godine kad se sam dizajner povukao u mirovinu, a na njegovo mjesto zasjeo novi kreativni direktor Julian Dossena.

H&M i Paco Rabanne

Retro estetika ludih šezdesetih i sedamdesetih, uz mnogo glamura i blještavila oduvijek je bila prepoznatljiva za modni brend koji su tijekom godina nosile brojne it-djevojke odvažna karaktera, od Cher do Dua Lipe.

Julian Dossena bit će zaslužan i za kreiranje kolekcije H&M i Paco Rabanne koju mnogi jedva čekaju vidjeti u izlozima svoje omiljene high street trgovine.

H&M i Paco Rabanne

 

Kolekcija H&M i Paco Rabanne stiže prije Božića

Ako tražite savršenu haljinu za party sezonu u ovoj kolekciji sigurno ćete ju pronaći. H&M i Paco Rabanne pripremili su puno blještavila u kolekciji koja će svjetlo dana ugledati 09.11.2023. godine. Baš na vrijeme da se pripremimo za sezonu tuluma.

Na Tjednu mode u Parizu ovu uzbudljivu modnu suradnju predstavila su broja slavna lica, a Jared Leto, Irina Shayk i Cher bili su među naupečatljivijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rabanne (@rabanne)

Kako vam se sviđaju modeli iz kolekcije H&M i Paco Rabanne?

 

druge vijesti