HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Malena švedska princeza Estelle svojim je modnim izborom oduševila švedsku javnost, ali i sve obožavatelje mode s kraljevskih dvora. 11-godišnja princeza za 50. jubilej kralja Carla Gustafa odjenula je predivnu zelenu haljinu od tila, s šarmantnim nabranim rukavima koja je one koji prate kraljevske obitelji diljem svijeta odmah podsjetila na onu u kojoj je njezina majka, princeza Victorija, zablistala prije godinu dana.

Švedska princeza Estelle

Izvori iz Švedske otrkrivaju kako nije riječ o replici već o istoj zelenoj haljini koju je nosila princeza Victorija, a koja je prekrojena kako bi malenoj Estelle pristajala kao salivena.

Švedska princeza Estelle

Malena švedska princeza u zelenoj haljini izgleda neodoljivo ljupko

Princeza Estelle druga je u redu za krunu pa ne čudi što su oči javnosti uvijek uperene u nju. Šarmantna 11-godišna djevojčica sve je oduševila kad se s obitelji pojavila u majčinoj haljini dok je svog mlađeg brata, malenog vojvodu Oscara.

Švedska princeza Estelle

7-godišnji vojvoda Oscar izgledao je neodoljivo i pokušavao zadržati ozbiljan stav u tamnoplavom odijelu s plavom kravatom.

Princeza Victoria za ovu je prigodu odjenula glamuroznu toaletu s velikim cvijetom na ramenima, u upečatljivoj narančastoj boji, a za snažnu nijansu toalete odlučila se i princeza Sofija koja je blistala u haljini boje fuksije.

Švedska princeza Estelle

Vjerovali ili ne, ova očaravajuća zelena haljina stiže iz H&M-a!

Zelena haljina u kojoj je prije godinu dana princeza Victorija blistala na 60. gala obljetnici Gospodarske komore, izgleda kao milijun dolara, no zanimljivo je da zapravo stiže iz H&M-ove kolekcije Conscious.

Švedska princeza Estelle

Švedska princeza Estelle na jubileju je nosila još jedan zanimljiv detalj

11-godišnja djevojčica s dvora svakako je privlačila pažnju u haljinu koju je njezina majka nosila prije godinu dana, a iskombinirala ju je sa podignutom kosom ukrašenom tamnoplavom mašnicom, zlatnim balerinkama i još jednim zanimljivim detaljem.

Švedska princeza Estelle

Naime, princeza je uz ovu haljinu iskombinirala kultnu torbicu Cleo modne kuće Prada sa cirkonima, koju u lila izvedbi u svom ormaru ima još jedna influencerica mlađe gen Z generacije – Harper Beckham.

druge vijesti