Manekenka Brooks Nader u haljini za osvetu zasjala u sred rastave od muža Billyja Hairea

Brooks Nader izazovnom haljinom pokazala svom bivšem suprugu što propušta dok je prisustvovala zabavi u povodu izlaska novog izdanja Sports Illustrated Swimsuita u New Yorku.

25 svibnja 2024

osvetnička haljina za nakon razvoda FOTO: PROFIMEDIA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Američka manekenka Brooks Nader, poznata po pobjedi na Sports Illustrated Swimsuit natjecanju ljepote 2019. godine, pojavila se na jednom nedavnom eventu u New Yorku u potpuno novom izazovnom izdanju.

Poznata manekenka na event je došla s opuštenim plavim valovima te se odlučila za prozirnu haljinu od crnih perlica koja je hvatala poglede svih uzvanika. Ispod haljine Brooks se odlučila za nešto suptilniju opciju – tange boje kože i naljepnice za grudi za koje se odlučila umjesto grudnjaka. Prije samog eventa Brooks je nagovijestila look na svom Instagram story-u te pridobila brojne reakcije fanova.

osvetnička haljina za osvetu

Haljina za osvetu mamila poglede uzvanika

Model Sports Illustrateda ove godine sama izlazi na tepih zbog rastave od supruga Billyja Hairea. Par se upoznao u New Yorku te su hodali tri godine prije nego što je Haire, marketinški stručnjak kleknuo i zaprosio Brooks 2018. godine. U brak su stupili 2019. godine.

Plavuša Brooks je ušla u razgovor” napisala je manekenka u opisu slike nakon promjene boje kose. Ono što su gotovo svi primijetili je da Brooks nije nosila vjenčani prsten. Dugo su kružile priče o rastavi braka, a Brooks je to i sama potvrdila. Par živi odvojeno već nekoliko mjeseci a nisu viđeni ni fotografirani zajedno od veljače, kada su bili na odmoru u Meksiku.

osvetnička haljina za osvetu

druge vijesti