HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jesen za mnoge žene označava razdoblje velikih odluka i promjena, kako u poslovnom i privatnom smislu tako i kad su uređenje doma, garderoba i frizure u pitanju. Nova boja kose Lane Klingor Mihić iznenadila je brojne fanove, ponajviše zbog toga što je u takvom izdanju još nikad nismo vidjeli.

Poznata influencerica i pjevačica dugo je bila prepoznatljiva po plavoj kosi, a zatim je koketirala sa smeđom i crnom bojom kose te raznim izvedbama pramenova. Sad se, po prvi put u životu odlučila na vatreno izdanje!

nova boja kose Lane Klingor Mihić

Nova boja kose Lane Klingor Mihić sasvim je neočekivana

Hrvatska poduzetnica prošle je godine mnoge iznenadila kratkom pixie frizurom koja je sada izrasla u jednu od najpopularnijih frizura sezone – elegantni bob.

U svom omiljenom salonu zatražila je još jednu veliku promjenu na koju se do sad nije usudila odvažiti – crvenu boju koja privlači poglede!

PROČITAJTE:  Već se šuška da će nova Rihannina boja kose biti hit

“Po prvi put u mom životu – crvena kosa. Život je stvarno prekratak za dosadne frizure i jedno te istu boju. Ohrabrena svojom Paulom Šik koja je fakat frend, rekla sam Evelin da sam donijela odluku. Bojala sam se blajh kupke i bilo koje opcije koja uključuje blajh, što je najčešće najbrži i jednostavniji način skidanja tamne boje ali to neminovno ošteti kosu, pa volim stručnost i strpljenje koje Evelin posjeduje”, otkrila je Lana na svom Instagram profilu uz fotografije na kojima se jasno vidi njezin novi look.

Nova boja kose Lane Klingor Mihić zahtjevala je 7 sati posla

Kako mnoge žene koje su iz tamne boje pokušale prijeći na crvenu dobro znaju – postupak nije nimalo jednostavan, pogotovo ako želite osigurati minimalna oštećenja kose.

“Rekla mi je odmah ‘ne želim te blajhat, uzet ću si cijeli dan ako treba i polako sa skidačem skidati tvoju tamnu boju. Nakon toga ćemo gradit boju koju želiš’. Kosu sam godinama bojala tonom 5, prema 4, što je dosta tamno. I evo nas, 7 sati kasnije, sa savršenim rezultatom”, otkrila se Lana.

nova boja kose Lane Klingor Mihić

Fanovi su u komentarima pohvalili novi look Lane klingor Mihić, koji je oduševio i Ellu Dvornik, Paulu Sikirić koja je poslužila kao inspiracija i Niku Turković.

druge vijesti