“Razlog je banalan”: Domaći TikToker odgovorio hejterima zašto kupuje žensku odjeću

Hrvatski TikToker Grigor Baždar odgovorio je svim hejterima koje zanima zašto kupuje na ženskom odjelu.

04 travnja 2024

Grigor Bazdar ženske traperice hello magazine croatia hrvatska grigor bazdar INSTAGRAM: @I.AM.GRIGOR
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatski influencer Grigor Baždar, koji stoji iza TikTok profila i.am.grigor, privlači mnogo pažnje svojim originalnim modnim stilom, a u svojim objavama ne krije da po garderobu često zalazi na ženski odjel. Grigor Baždar kaže kako preferira ženske traperice u odnosu na muške modele te smatra da nije bitno gdje ćeš kupiti odjeću već kako ti ona stoji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Grigor Bazdar (@iamgrigor)

U nedavnoj objavi na TikToku odlučio je odgovoriti na upite i komentare brojnih hejtera koji se ne mogu načuditi zašto nosi ženske traperice.

Grigor Baždar kaže kako postoji vrlo banalan razlog zbog kojeg kupuje žensku odjeću

“Zašto kupujem i nosim ženske hlače – danas ću vam odgovoriti na to pitanje”, govori TikToker na početku videa u kojem je razotkrio sve svoje modne tajne.

PROČITAJTE: TikTok je presudio – Ovo će biti najpopularnija boja laka za proljeće 2024.

“Što je – je, ovo pitanje je legit, no razlog je banalan. Razlog je taj što sam ja nizak, što je evo još jedan misterij koji vas je mnoge zanimao. Visok sam 173 centimetara i težim 72 kilograma, što znači da su moje noge prilično kratke. Uz to, trudim se biti vitak cijelu godinu, tako da mi je struk prilično uzak, što je još jedan razlog zašto stanem u ženske  hlače”, objasio je Grigor.

Grigor Bazdar ženske traperice hello magazine croatia hrvatska grigor bazdar

Grigor u ženskim trapericamaTIKTOK: @I.AM.GRIGOR

“U početku sam griješio jer nisam znao koji sam ekvivalent u ženskim brojevima, ali otkako sam pogodio to mi je baš otkriće, a pokazat ću vam i zašto”, nastavio je domaći influencer.

Zatim je objasnio kako nosi ženski broj 40, premda bi mogao stati i u 38 te da su mu ženske traperice vrlo drage zbog kraćih nogavica koje ne mora kratiti, za razliku od muških.

Dodao je i da mu se jako sviđa što ženske traperice padaju nisko na bokove, dok mu muški modeli sežu do pola leđa te da smatra da se uopće ne vidi nosi li ženske ili muške traperice.

Grigor Bazdar ženske traperice hello magazine croatia hrvatska grigor bazdar

Grigor u muškim trapericamaTIKTOK: @I.AM.GRIGOR

Grigor Baždar otkrio je i koju je manu, kao muškarac, našao ženskim trapericama

Premda smatra da mu ženske hlače stoje puno bolje od muških, hrvatski influencer otkrio je jednu “manu” koja mu ipak, kao muškarcu smeta.

“Ono što mi se ne sviđa kod ženskih hlača je to što su džepovi na njima jako plitki i u njih ne stane ništa. Pretpostavljam da je to zato što cure imaju torbice pa im džepovi ni ne trebaju, dok ja sve trpam po džepovima pa mi to baš nije zgodno”, otkrio je Grigor.

Potom je isprobao nekoliko modela muških traperica kako bi pokazao zašto smatra da mu ženske bolje stoje.

“Uglavnom to je cijela filozofija oko moje kupovine ne ženskom odjelu, nadam se da vam je sad život puno lakši”, zaključio je Grigor na kraju.

@i.am.grigor Odgovor korisniku @Anastazia Evo razmišljanja iza kupovine ženske odjeće. #moda #mensfashion #stil #fyp #foryourpage ♬ Calm (Lofi) – Faneo sound

druge vijesti