Grandioznom revijom hvaljeni domaći dizajner Robert Sever predstavio je novu kolekciju

Renomirani hrvatski modni brend Robert Sever sinoć je predstavio novu kolekciju Severocco za sezonu proljeće 2024. te okupio više od 500 uzvanika među kojima su bile mnoge poznate osobe.

27 ožujka 2024

ROBERT SEVER
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Robert Sever sada već tradicionalno prezentira svoju novu kolekciju velikom samostalnom revijom. U prepunoj dvorani Mozaik event centra u Zagrebu mnoga poznata lica poput Baby Lasagne, Borne Kotromanić, Nevena Ciganovića, Jagode Kumrić, Konstantina Haaga, Paule Sikirić, Miach, Tihane Harapin Zalepugin, Damira Begovića, Sandija Cenova i mnogih drugih, imala su priliku ekskluzivno vidjeti što je to ovaj modni revolucionar pripremio za novu sezonu.

ROBERT SEVER

Kolekcija Severocco donosi inovativan pristup dizajnu odjeće, ističući se svojom sveobuhvatnošću i pažljivo izrađenim detaljima. Inspirirana etno odjećom koja nije geografski određena, beduinima i viktorijanskom estetikom, kolekcija transformira traper u luksuzni couture materijal. Svaki komad odjeće, od jakni do haljina, oblikovan je s posebnom pažnjom usmjerenom na udobnost, praktičnost i estetiku.

ROBERT SEVER

Na modnoj pisti, ova kolekcija predstavlja fluidni spoj svih elemenata, stvarajući vizualno putovanje koje očarava i emotivno pogađa promatrače. Svaki odjevni komad pažljivo je izrađen s naglaskom na cjelovitost, gdje je svaki segment važan kao dio šire slike. Forme odjeće su prilagodljive svakodnevnom nošenju, naglašavajući ženstvenost i snagu.

PROČITAJTE: Nova kolekcija SEVEROCCO s potpisom Roberta Severa odvodi nas na putovanje kroz prostor i vrijeme

Dizajner je pristupio kreiranju ove kolekcije na nov način, dopuštajući spontanost i inspiraciju da oblikuju svaki korak, rezultirajući spojem discipline i kreativne slobode. Severocco kolekcija nije samo skup odjeće, već priča koja spaja različite svjetove u jedinstvenu viziju ljepote i stila.

ROBERT SEVER

“Kolekciju smo stvarali šest mjeseci i u nju je stavljena sva naša ljubav koju imamo za sam zanat, za tehniku koja stoji iza svake kreacije. Ona je pokazatelj širine našeg razmišljanja i pokazatelj da se i u jednostavnim uvjetima mogu stvoriti čudesa – ako se radi predano i s ljubavlju.”, govori Robert.

ROBERT SEVER

Priprema same revije započela gotovo tri mjeseca unaprijed te je uključivala sastanke sa sponzorima, PR timom, snimanje promotivnih fotografija i kampanja. Posljednje aktivnosti uključivale su odabir modela, višednevne probe s modelima i produkcijsko finaliziranje. Sve je bilo pažljivo usklađeno, od glazbe do prostora i same kolekcije.

PROČITAJTE: Najpoznatije osobe iz javnog života nisu propustile reviju omiljenog dizajnera Roberta Severa

Sever je odabrao vrlo klasičan catwalk za prezentaciju, stavljajući naglasak na prekrasnu odjeću i modele koji su ovaj put nosili vrlo upečatljive kreativne frizure koje je osmislila Anita Mioč iz Kuće četki. Efektan make-up kreirala je umjetnica Sabina Šarić Novak, koristeći ekskluzivne proizvode iz nove, još neviđene kolekcije Jane Iredale.

ROBERT SEVER

Ovaj modni spektakl ne bi bio moguć bez podrške naših sponzora – Dermalogica, Jane Iredale, Kuća četki, Smartwater, Prima, Institut Listz Zagreb, Mozak event centar, Eugene Perma, Poche Paris i the Galerija agency.

druge vijesti