Robert Sever izbacio limitiranu blagdansku kolekciju za sve koji traže originalan i poseban outfit

U potrazi ste za idealnim blagdanskim outfitom, a željeli biste da bude originalan, ženstven i da nosi hrvatski potpis? Ne tražite dalje od komada iz nove kolekcije Roberta Severa pod nazivom Retro Chic.

14 prosinca 2023

robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic ROBERT SEVER
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ususret blagdanskim danima, i kao nastavak izrazito uspješne kreativne godine, domaći dizajner Robert Sever pripremio je četvrtu, posljednju kolekciju ove godine. Blagdanska kolekcija pod nazivom Retro Chic vizija je mode za sezonu punu glamura i šušura.

U potrazi ste za idealnim blagdanskim outfitom, a željeli biste da bude originalan, ženstven i da nosi hrvatski potpis? Ne tražite dalje od komada iz nove kolekcije Roberta Severa!

robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic

Robert Sever predstavlja: Blagdanska kolekcija Retro Chic

“Nakon velike revije za kolekciju Manifesto željeli smo našim klijenticama stvoriti još jednu limited kolekciju koje su stvorene za predstojeće blagdanske dane. Selekcija košulja u kolekciji stvorene su u maniri same ideje linije- a to su probrani vintage materijali s retro uzorcima. U kolekciji su novitet i limited edicija haljine ‘Ruža’, kao i ovogodišnji bestseller, majica s kapuljačom ‘Luka’, koja također dolazi u limited ediciji”, govori sam dizajner.

robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic

“Linija Retro Chic službeno je nastala prije dvije godine, jer smo prije svega smatrali da kroz ovaj tip selekcije materijala i krojeva uveliko doprinosimo održivosti, koja je prisutna u samom radu branda kroz 22. godinu postojanja. Dugi niz godina radimo i stvaramo s idejom održivosti mode te kao pioniri održive mode u nas i dalje stvaramo tako da materijale koje koristimo u ovoj liniji pažljivo biramo , inzistirajući na tome da se koriste već postoje sirovine, a da se ne stvaraju nove”, dodaje Robert Sever.

robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic

Nova blagdanska kolekcija s potpisom Robert Sever izrađena je od vintage materijala

Prepoznatljiv rukopis branda izražen je kroz nosive artikle izrađene od retro materijala, bez obzira da li se radi o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula vremena.

robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic

“Izabrali smo dva modela naših klasičnih i voljenih košulja Sara i Matija i izradili ih tako da nemaju kontekst sezone ili trenda- već da vizualno kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena, a da prezentiraju naš stil i estetiku te da s vremenom postanu da postanu VINTAGE. Ovakav artikl ima sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke- izgleda izuzetno suvremeno nosivo i primjenjivo u svakodnevnom odijevanju”, govori Robert Sever.

robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic robert sever blagdanska kolekcija Retro Chic

Cijeli styling zaokružen je pomno odabranim cipelama i torbama iz Poche Paris kolekcije.

  • Fotografija i styling: Robert Sever
  • Model: Ana Stanković
  • Kosa: Kuća Četki
  • Make up: Sabina Šarić Novak za Jane Iredale
  • Produkcija: Slobodan Velicki
  • Studio: Zvonimir Ferina
  • Cipele i torbe: Poche Paris

druge vijesti