As if! Nakon skoro 30 godina Alicia Silverstone snimila kampanju u stilu svog lika iz filma Clueless

Kultni film Clueless ponovno je oživio u kampanji modnog brenda Marc Jacobs! Alicia Silverstone snimila je modnu kampanju u maniri svog lika Cher iz tog tinejdžerskog megahita.

05 listopada 2023

Alicia Silverstone za Marc Jacobs MARC JACOBS
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad vraćaš modne trendove iz kasnih devedesetih i ranih dvijetisućitih, postoji li bolji model za snimanje kampanje od Alicije Silverstone? Poznata američka glumica Alicia Silverstone, koja je bila it-djevojka tog razdoblja i utjelovila bogatu curu s Beverly Hillsa u kultnom filmu “Clueless” u 47 godini života ponovno je stala pred kamere i uživjela se u lik Cher Horowitz, koju je glumila sa 19.

Alicia Silverstone za Marc Jacobs

Riječ je o modnoj kampanji za mladenački brend Heaven Marca Jacobsa, koji je prvi došao na ovu sjajnu ideju!

Alicia Silverstone izgleda odlično u kampanji

Premda je prošlo skoro 30 godina otkako je glumila u filmu “Clueless” (izašao je 1995.), Alicia Silverstone uistinu izgleda fantastično. Glumica koja je status it-djevojke dobila već sa 17 godina, glumeći u spotovima grupe Aerosmith, i dan danas izgleda fantastično.

Alicia Silverstone za Marc Jacobs

Alicia Silverstone za Marc Jacobs

Plavokosa Alicia bez problema se uživjela u ulogu i prisjetila legendarnih poza iz filma, pri čemu su joj pomogli rekviziti poput ružičaste kemijske olovke s perjem i shopping vrećica.

Alicia Silverstone za Marc Jacobs

Nova kolekcija Heaven Marca Jacobsa donosi pravu eksploziju komada s vintage vibrama, a puna je ružičaste boje i svega što podsjeća na kasne devedesete i rane dvijetisućite.

Alicia Silverstone u modu vraća natkoljenice

Mini haljine, veste koje otkrivaju ramena, ultra kratke minice i natkoljenice – koje su bile zaštitni znak Cher Horowitz ključni su komadi iz kolekcije koja je zahvaljujući odličnoj kampanji već privukla veliku pozornost.

Alicia Silverstone za Marc Jacobs

Majice na jedno rame i cargo traperice još su dva velika modna hita koja je Marc Jacobs predstavio uz pomoć kultne glumice.

Kad su modni detalji u pitanju, tu su torbe baguette oblika i cipele s platformom i remenčićima te upečatljiv nakit u srebrnoj boji.

Alicia Silverstone za Marc Jacobs Alicia Silverstone za Marc Jacobs

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, serija, filma, glazbe, uređenja doma, putovanja i vjenčanja, čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti