Danijela Martinović zna kako nositi vibrantne boje, a ova joj stoji nevjerojatno

Žuto zelena haljina Danijele Martinović posebna je po nekoliko detalja, a već je viđena i na dodjelama nagrada Grammy.

03 travnja 2024

Haljina Danijele Martinović INSTAGRAM: @danijelamartinovicofficial
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Da je stiglo proljeće možemo vidjeti po kalendaru, ali i po modnim kombinacijama koje ovih dana braju poznate dame iz hrvatskog javnog života. Danijela Martinović uvijek izgleda nevjerojatno, a u posljednje je vrijeme još više procvijetala – što zahvaljujući zaljubljenosti, što zahvaljujući vještom oku stilistice Barbare Repe koja za nju bira same hit komade. Žuto zelena haljina Danijele Martinović, u kojoj je ovih dana osvanula na svom Instagram profilu, apsolutni je pogodak i predivna uvertira u proljeće 2024. u koje nam se, nakon kraćeg izbivanja, ponovno vraćaju vedre boje.

Haljina Danijele Martinović

Haljina Danijele Martinović osvaja na prvi pogled

Žuto zelena haljina Danijele Martinović posebna je po nekoliko detalja, od same boje pa do srcolikog izreza s košaricama i sve do zanimljivih dodataka tila zbog čega je uistinu unikatna.

PROČITAJTE: 1998. rođena je jedna posebna pjesma – Danijela Martinović otkrila uz koju pjesmu na koncertu osjeća najviše sjete

Ovu upečatljivu haljinu Danijela Martinović nosi uz kratko rezanu bob frizuru, zanimljivu srebrnu ogrlicu i hit detalj koji će i nas pratiti i ove sezone – srebrne cipele.

Lijepa pjevačica ovaj je hit outfit upotpunila još jednom stylish idejom sezone – make up lookom s bojama breskve, koje će biti veliki hit.

Haljina Danijele Martinović

Haljina stiže iz posebne kolekcije high street brenda H&M, a svojom je upečatljivom bojom i zanimljivim dizajnom osvojila mnoge dame diljem svijeta.

Zeleno žuta haljina Danijele Martinović već je viđena i na dodjeli nagrada Grammy

Zanosna haljina za kojom se okreću glave viđena je na brojnim celebrity zabavama u Los Angelesu, a prošle je godine snimljena i na dodjelama nagrada Grammy.

Za tu prigodu odjenula ju je mlada nada hip hop scene iz Atlante, reperica Dai Time.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dai Time (@officiallydaitime)

druge vijesti