Nećete vjerovati zahvaljujući čemu je Maja zapalila Daruvar

Maja Šuput oduševila je koncertom u Daruvaru u žarko žutom izdanju.

14 lipnja 2024

Žuta haljina Maje Šuput hello magazine croatia hrvatska žuta haljina INSTAGRAM: @MAJASUPUT
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ima li što ljepše od proljetnih i ljetnih koncerata na otvorenom? Žuta haljina Maje Šuput bila je tema ovih dana u Daruvaru, baš kao i kompliment koji je putem Instagrama uputila slavna pjevačica. Poznata hrvatska pjevačica oduševila je fanove u Daruvaru svojim dobro poznatim hitovima i zaraznom energijom, ali i pojavom koja uvijek ostavlja bez daha. Čini se da se i sama pop zvijezda odlično zabavila jer nije propustila uputiti riječi hvale za manifestaciju na kojoj je nastupila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Žuta haljina Maje Šuput zapalila Daruvar

Lijepa pjevačica ostavila je sve prisutne bez daha kad se na pozornici pojavila odjevena u atraktivnu žutu haljinu s detaljima u stilu čvorova.

PROČITAJTE: Bloom je opet najslađi – Mama Maja Šuput otkrila što mu je najdraže

Mini haljina dobila je scenski izgled uz žute rukavice i seksi make up look s crvenim ružem.

Žuta haljina Maje Šuput hello magazine croatia hrvatska žuta haljina

Uz zanosnu haljinu Maja Šuput obula je svjetlucave sandale s remenčićima, a umjesto nakita na lijevu ruku stavila ženski sat.

Riječi hvale za Daruvarčane

Žuta haljina Maje Šuput savršeno je ilustrirala vedar karakter pjevačice koja je oduševila Daruvarčane. Uz fotografije s koncerta na Instagramu, uzvratila im je pohvalom:

“Vinodar je od jučer moja omiljena manifestacija! Hvala Daruvaru za tisuće i tisuće ruku u zraku, hvala za ljubav i nezaboravnu noć”, napisala je Maja Šuput na Instagramu uz fotografije s nezaboravnog koncerta.

Žuta haljina Maje Šuput hello magazine croatia hrvatska žuta haljina

druge vijesti