Ne možemo se zasititi vintage outfita Judite Franković Brdar, a ovo nam je jedan od najdražih

Hrvatska glumica s jednim od najzanimljivijih modnih stilova svakako je Judita Franković Brdar čijih se originalnih outfita ne možemo nagledati.

26 ožujka 2024

Judita Franković glumica retro outfit hello magazine croatia hrvatska cvjetni outfit Judite Franković INSTGARAM: @juditafrankovicbrdar
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad je moda u pitanju, stil Judite Franković Brdar svakako je vrijedan pažnje. Hvaljena hrvatska glumica na kazališnim daskama oduševljava svojim talentom, a na crvenom tepihu i u privatnom životu modnim stilom koji izaziva oduševljenje. Svaki vintage outfit Judite Franković Brdar ostavlja bez daha, a nakon što je na dodjeli jednih prestižnih nagrada zablistala u šarmantnoj haljini od satena u stilu Audrey Hepburn, koju je upotpunila brojnim ogrlicama s perlama, glumica je objavila fotografije odličnog izdanja u stilu devedesetih.

Vintage outfit Judite Franković Brdar poziva na modnu igru

Poznata domaća glumica za jedan je event odjenula fantastičnu cvjetnu haljinu u stilu ogrtača, kakve su bile vrlo popularne u razdoblju devedesetih, s raskošnim cvjetnim uzorkom u bijeloj boji.

PROČITAJTE: Judita Franković iz vremeplova! Pogledajte fotku iz 90-ih na početku 2024.!

Vintage outfit Judite Franković Brdar odlično izgleda u spoju s crnom choker ogrlicom i sunčanim naočalama s retro okvirima.

Judita Franković glumica retro outfit hello magazine croatia hrvatska cvjetni outfit Judite Franković

Frizura sa šiškama i pramenovima puštenima da slobodno padaju uz lice još je jedan zanimljiv detalj koji je zanimljivo zaokružio modnu kombinaciju kojom se glumica pohvalila na svojim Instagram storyjima.

PROČITAJTE: U vintage stilu – Izašle odlične nove fotografije za rođendan Lane Del Rey

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, serija, filma i glazbe čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti