Tara Rosandić odlično nosi popularnu koktel haljinu hrvatske dizajnerice

Lijepa hrvatska glumica uskoro će zapjevati u jednom popularnom showu, a za najavne fotke odabrala je kreaciju Diane Viljevac.

20 ožujka 2024

Tara Rosandić Diana Viljevac Zvijezde pjevaju hello magazine croatia Tara Rosandić u showu INSTAGRAM: @TARAROSANDIC
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Tara Rosandić na najnovijim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu izgleda poput Jessice Rabbit, no ovaj put nije riječ o snimanju nekog editorijala već o vizualima koji najavljuju novi izazov u kojem ćemo simpatičnu glumicu uskoro gledati. Naime, Tara Rosandić u showu koji već godinama privlači brojne gledatelje zapjevat će uskoro, a za najavne fotke odabrala je haljinu koja naglašava njezinu ženstvenu figuru, a koju će na prvu prepoznati brojne obožavateljice mode s hrvatskim potpisom.

Uskoro: Tara Rosandić u showu koji svi vole

Lijepa glumica uskoro će stati pred mikrofon i iz epizode u epizodu nastupati uz mentoricu Laru Antić, s kojom će probati osvojiti gledatelje i žiri.

PROČITAJTE: Simpatična glumica Tara Rosandić otkrila tko vodi glavnu riječ u njezinom domu

Ne sumnjamo da će lijepoj Tari sa savjetima pomoći i njezin dečko, Luka Tralić Shot iz grupe Elemental.

Tara Rosandić na fotografijama kojima je najavila svoj novi podvig blista u zanosnoj crnoj haljini na jedno rame koju je dizajnirala Diana Viljevac, poznata hrvatska dizajnerica koju uvijek dotjerane Hrvatice obožavaju.

Uz crnu haljinu s domaćim potpisom Tara je odjenula crne čizme i jednu dugačku rukavicu, a uz kompletni crni outfit do izražaja je posebno došla njezina crvena kosa.

Tara Rosandić Diana Viljevac Zvijezde pjevaju hello magazine croatia Tara Rosandić u showu

Kako Tara pjeva, čut ćemo uskoro

Tara Rosandić u showu “Zvijezde pjevaju” nastupit će uskoro, što je najavila duhovitim komentarom:

“Dragi moji, ja se idem izguštat malo! Lara izdrži! Priznat ću vam, ja kad god pjevam na karaokama, u glavi sam na bar ovakvom stageu, orkestar obavezno- tako da će se to napokon poklopiti sa stvarnošću! Svakome bi preporučila! Lara će se probati pobrinuti da najmanje patite vi koji ćete to slušati! Ide tulim… ups tulum! Glasajte za nas, ako vas radujemo! Puse!”

druge vijesti