Točkasta haljina princeze Catherine očarava, no sve zanima gdje je kupila cipele

Čini se da princeza Catherine ima nove miljenice kad su cipele u pitanju.

28 lipnja 2023

Točkasta haljina princeze Catherine PROFIMEDIA
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Princeza Catherine posjetila je humanitarnu udrugu One Small Thing u Hampshireu i ponovno briljirala elegantnom odjevnom kombinacijom. Točkasta haljina princeze Catherine bila je sjajan izbor za popodnevno druženje s damama iz udruge, koje su s ponosom ugostile suprugu princa Williama.

Točkasta haljina princeze Catherine

Točkasta haljina princeze Catherine kreacija je talijanske dizajnerice sa sjedištem u Londonu

Divna maxi haljina, s retro peplumom i puf rukavima, i ukrasnim gumbima od lažnih bisera kreacija je luksuznog brenda Alessandra Rich, koji je dizajnerica osnovala 2010. godine, nakon što je dizajnirala svoju vjenčanicu. Talijanka je modni svijet oduševila ženstvenim kreacijama bogato inspiriranim četrdesetim godinama prošlog stoljeća, a njezin su rad prepoznale ne samo princeza Catherine i njezina sestra Pippa Middleton, već i zvijezde kao što su Beyonce i Rihanna, Sarah Jessica Parker. Sama princeza Catherine, haljine s potpisom ove dizajnerice nosila je više puta, a često ih i ponavlja.

Točkasta haljina princeze Catherine

Haljina Alessandra Rich

I dok točkasta haljina princeze Catherine očarava, sve zanima – gdje je kupila te odlične cipele?

Točkasta haljina princeze Catherine prava je inspiracija za ljetne dane i večeri u kojima su ipak potrebni rukavi, no još su veću pažnju među njezinim obožavateljicama privukle fantastične crno-bijele cipele koje je princeza nosila i prije nekoliko dana, kad je zablistala u još jednoj točkastoj kombinaciji koja je neodoljivo podsjećala na hit outfit Lady Di.

Točkasta haljina princeze Catherine

Cipele Alessandra Rich

Sling-back sandale u stilu četrdesetih, s upečatljivom crnom kapicom također stižu iz posljednje kolekcije Alessandre Rich, a mogu se naručiti i u Hrvatsku.

Riječ je o glamuroznim sandalama s potpeticom visine od 11.5 cm, izrađenim od prave talijanske kože. Cijena im je 690 eura, a do nas se mogu naručiti sa službene stranice brenda Alessandra Rich ili iz luksuzne internet trgovine MyTheresa.

druge vijesti