Mirjana Mikulec ima izvrsnu ideju kako nositi kratke hlače u gradu i na posao

Uvijek elegantna i chic, Mirjana Mikulec ima divnu ideju za netipičan ljetni dnevni outfit.

18 lipnja 2024

Mirjana Mikulec kratke hlače u gradu hello magazine croatia hrvatska stil Mirjane Mikulec INSTAGRAM: @MIRJANA_ MIKULEC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad je o stil Mirjane Mikulec riječ, greškama nema mjesta, bilo da je riječ o uređenju interijera ili modi. Poznata poduzetnica svoj smisao za estetiku pročišćenih linija s lakoćom prenosi na životne prostore svojih klijenata, ali i na vlastiti ormar u kojem se nalaze stylish komadi koji su jednako trendi koliko i bezvremenski.

Elegancija je drugo ime modnog izričaja Mirjane Mikulec koja nas je nedavno oduševila predivnom idejom kako nositi kratke hlače u gradu.

Stil Mirjane Mikulec uključuje i kratke hlače za službene prigode

Mogu li se kratke hlače nositi na posao? Ako je stil Mirjane Mikulec sličan vašem, odgovor je – da. Bitno je samo odabrati profinjenu duljinu i materijal koji izgleda elegantno.

PROČITAJTE: Glamurozna krizma kćeri Mirjane Mikulec – Jacquemus haljina i Hana i Grašo kao kumovi

Takozvane city shorts, odnosno gradske hlačice, šarmantna su ideja za vruće ljeto u gradu i idealne za sve žene koje vole nositi hlače, ali i za one koje vole iznenaditi svojim outfitima.

Stil Mirjane Mikulec ove godine uključuje i zgodne gradske hlačice na crtu, duljine do koljena, koje poznata dizajnerica interijera nosi uz prsluk od istog materijala.

Cipele s potpisom upotpunjuju stil Mirjane Mikulec

Mirjana Mikulec ove sezone često nosi jedan slavni model cipela, u bež boji koja pristaje na sve.

Mirjana Mikulec kratke hlače u gradu hello magazine croatia hrvatska stil Mirjane Mikulec

Uz atraktivnu kombinaciju za dan, Mirjana Mikulec odjenula je slavne cipele s potpeticom i tri remenčića modne kuće Miu Miu koje su apsolutni hit 2024. godine.

“Znate onu šalu ‘Ne znam ja ništa, ja sam ovdje s biciklom?’. Tako se i ja danas osjećam! Iako je vrijeme pravo ljetno i teško je ne maštati o koktelu na nekoj kul plaži, sastanci i radne obveze su prioritet. No… možda ne bi bilo loše uvesti koktele umjesto kave za ljetne sastanke? Barem dok ono o čemu maštamo ne postane stvarnost.”, napisala je dizajnerica interijera uz fotografiju.

druge vijesti