Stil koketne kaubojke osvojio je i Anu Begić Tahiri

Jeste li i vi već nabavili svoje kaubojske čizme?

15 travnja 2024

Ana Begić Tahiri kaubojske čizme hello magazin croatia hrvatska stil koketne kaubojke INSTAGRAM: @ANABEGICTAHIRI
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ne znate kojim cipelama ove sezone obnoviti garderobu? Jeste li razmišljali o kaubojskim čizmama? Stil koketne kaubojke najavljen je kao veliki hit za proljeće 2024. godine, zahvaljujući slavnoj Beyonce koja je svojim country albumom i popratnim lookom svijet pozvala da se ponovno inspirira Divljim zapadom. Čini se da se hrvatskoj glumici Ani Begić Tahiri ta vijest itekako svidjela jer se prije nekoliko dana odlučila upravo za outfit u stilu o kojem se sve više govori.

Stil koketne kaubojke u izdanju Ane Begić Tahiri prigodan je za gradski asfalt

Na najnovijim fotografijama Ana Begić Tahiri nosi haljinu boje maslaca, što je još jedan veliki ovosezonski hit, u spoju s crnim čizmama u kaubojskom stilu.

PROČITAJTE: Modni trendovi za 2024. – Pripremite se, stiže boja maslaca!

Ovakav look slavnoj glumici odlično pristaje, a ona ima i stav koji je potreban za nošenje odvažnih, kaubojskih čizama.

Svoje cool čizme, Ana nosi i uz druge proljetne haljine naglašeno ženstvenih krojeva, kako bi stvorila look moderne cure s prerije.

Ana Begić Tahiri kaubojske čizme hello magazin croatia hrvatska stil koketne kaubojke

Kako postići stil koketne kaubojke?

Zamislite mini ili midi haljine od prozračnih materijala u bijeloj boji sa starinskim čipkastim detaljima ili u cvjetnoj izvedbi, uz čizme koje se nose na gole noge (svakako predlažemo nošenje pamučnih sokni koje se neće vidjeti). Kosa je kovrčava ili ravna, lagano razbarušena, a make up minimalan.

U obzir dolaze i razni dodaci za kosu, traper ili kožnate jakne, kao i spoj pamučnih majica s cvjetnim suknjama s prorezima. Kad zatopli, iz ormara možete izvaditi i traper hlačice ili traperice sa zvonolikim nogavicama spojiti ih s pamučnim bijelim potkošuljama.

Ana Begić Tahiri kaubojske čizme hello magazin croatia hrvatska stil koketne kaubojke

druge vijesti