Paloma Blanca još jednom osvojila Zagreb

Najveća regionalna zvijezda Severina ne prestaje oduševljavati svojim outfitima.

08 rujna 2023

severina nenad sovilj
HELLO
Domagoj Kukec

Dva događaja dva dana za redom, dvije nevjerojatne modne kombinacije koje su oduševile sve ljubitelje mode te su Severinu još jednom pozicionirale kao najveću regionalnu zvijezdu, ali i kao pravu modnu ikonu. Severini outfiti jednostavno ostavljaju bez daha.

Severinini outfiti plijene svu pozornost u Hrvatskoj

Tako je bilo i na otvorenju izložbe ‘Genesis” poznatog domaćeg dizajnera nakita, draguljara i kipara Nenada Sovilja na kojoj je predstavljena kolekcija nakita, skulptura i keramike inspirirane grčkom mitologijom. Umjetnik obilježava osamnaest godina karijere.

Nakon što je večer prije u Laubi nosila predivnu haljinu, ovaj put je očarala upečatljivim stajlingom – širokim Azzedine Alaïa hlačama od 3D čipke sa širokim nogavicama uz koje je nosila najnovije Prada potpetice.

severina nenad sovilj

Posebno se isticao Chanel sako, a Dior torba bila je savršen dodatak. Severina je ponosna vlasnica nekoliko najpoznatijih Lady Dior torbi u rozoj, crnoj, crvenoj i bijeloj boji.

Severinini outfiti ostavili su fanove u totalnoj ekstazi.

severina nenad sovilj

“Paloma blanca to je taj look. Svi smo u dvoru kupili zvone i igrali se na festivala. Sve smo tile bit ti”, “Predivno ti stoji… ma cila si sesna”, “Pa kako si samo tako zgodna”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

PROČITAJTE: Haljina koju ne može odjenuti svatko – Severina još jednom dokazala da je kraljica stila

Božanstvena Severina ponovno je poklonila svoje povjerenje ponajboljoj hrvatskoj stilistici Katiji Šimundić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

druge vijesti