HELLO
Domagoj Kukec

Megapopularna zvijezda Severina nedavno je potvrdila datum izlaska novog albuma “Sorry”, a sada je pokazala i dio kadrova sa snimanja spota.

U novoobjavljenom Instagram postu, Severina je pokazala kako izgleda snimanje spota za pjesmu “Metak” s novog albuma “Sorry”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

U nizu videa, Severina pokazala noge i trendi outfit

Na nizu videa koje je objavila Severina, možemo vidjeti kako ju šminkeri i frizeri uređuju za snimanje spota. U oko definitivno upada i Severinin outfit, karirani sako na koji je kombinirala roze čarape i crvene salonke, a kosa u obliku valova podsjeća na retro hollywoodski look.

“Oko mene žene prave mi probleme…”, napisala je Severina u opisu posta i otkrila dio stiha.

“Koje noge”, “dobre noge”, “jedva čekamo”, “goriš”, pisali su joj obožavatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je prije nekoliko dana otkrila da objavljuje novi album “Sorry”.

“Mojoj sreći nema kraja, jer 27. lipnja izlazi “Sorry”,  A strana mog novog albuma. Taj dan objavit ću dvije pjesme, “Sorry” i “Metak”, koji će biti u duetu s mladim trep reperom Nuccijem. Jupiiiii… Stay Tuned”, napisala je zvijezda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Za novi album “Sorry”, Severina će predstaviti pet novih spotova na YouTubeu. Ovo će biti Severinin trinaesti studijski album.

Prve dvije pjesme, naziva ”Sorry” i ”Metak”, koju izvodi s trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Nakon toga Severina će izbaciti pjesme ”Nebo” te ”Pravda za ljubav”, a potom i pjesmu ”Sto stepeni’.

druge vijesti