Prsten Tatjane Jurić šarmantni je podsjetnik da potražimo glomazni nakit za ljeto

Zeleni prsten Tatjane Jurić ovih nam je dana upao u oko te nas podsjetio kako jedan dobar komad nakita može podići cijeli outfit.

21 svibnja 2024

Tatjana Jurić nakit hello magazine croatia hrvatska prsten Tatjane Jurić INSTAGRAM: @TATJANA_JURIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Neke žene godinama ne nose nikakav nakit, dok druge ne mogu zamisliti izlazak iz kuće bez barem jednog komada kojim će svojoj modnoj kombinaciji dati pečat osobnosti. Tatjana Jurić jedna je od tih žena koje se uvijek ističu iz mase svojim stilom te odolijevaju trendovima s puno elegancije i karizme, koje pokazuju kroz modne dodatke i zanimljiv nakit. Zeleni prsten Tatjane Jurić ovih nam je dana upao u oko te nas podsjetio kako jedan dobar komad nakita može podići cijeli outfit.

Glomazni prsten Tatjane Jurić izvrsno pristaje uz jednostavnu dnevnu kombinaciju

Lijepa voditeljica objavila je fotografiju iz kozmetičkog salona na kojoj pozira odjevena u bezvremensku kombinaciju koja nema rok trajanja.

PROČITAJTE: Dorin Zelenika je potvrdila – Bijela torba vraća se na velika vrata

Plave traperice odjenula je uz crnu majicu i bijelu košulju koje je upotpunila crnim sandalama sa stabilnom petom.

Kosu je dotjerala crnom trakom koja je ponovno veliki hit u svijetu modnih dodataka za kosu, a look zaokružila predivnim prstenom sa zelenim kamenom koji na prvi pogled upada u oči.

Na valovima povratka boho stila ponovno ćemo zavoljeti glomazan nakit

U modnim krugovima sve se više govori o povratku boho stila čija je glavna predstavnica u razdoblju dvijetisućitih bila Sienna Miller.

Ponovno ćemo poželjeti nositi vintage nakit kao i glomazne i apstraktne modele te početi proučavati koji dragi kamen najbolje pristaje našoj osobnosti ili znaju zodijaka.

druge vijesti