Što sve znamo o kontroverznim prljavim trapericama Jennifer Lopez vrijednim preko 1,000 dolara

Hoće li prljave traperice Jennifer Lopez u modu vratiti kontroverzni trend iz dvijetisućitih? Vidjet ćemo.

29 travnja 2024

prljave traperice Jennifer Lopez PROFIMEDIA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad su trendovi traperica za 2024. godinu u pitanju znamo da možemo očekivati neočekivano. U modu su se vratile podvrnute traperice, široke traperice sa crtom po sredini, traperice čiji rubovi dosežu pod i razni baggy modeli, a ako je vjerovati slavnoj J.Lo, uskoro ćemo poželjeti i da nam omiljene hlače od trapera izgledaju – prljavo. Prljave traperice Jennifer Lopez, u kojima se slavna pjevačica već nekoliko puta pojavila u javnosti vruća su tema među njezinim obožavateljima, ali i modnim znalcima koji tvrde da je upravo J.Lo poster-djevojka za trend koji nas čeka iza ugla.

prljave traperice Jennifer Lopez

Prljave traperice Jennifer Lopez zapravo su chic

Nakon što je lijepa Jennifer Lopez nekoliko puta prošetala u naglašeno širokim trapericama koje izgledaju prljavo, sve se više počelo pisati o tom kontroverznom modelu koji neki nazivaju i traperice s efektom pijeska.

PROČITAJTE: “Skupljala je prašinu” – Zašto je kozmetika Jennifer Lopez povučena iz Sephore?

Prljave traperice Jennifer Lopez sve su samo ne prljave, dapače stižu iz ponude poznatog modnog brenda Acne Studios koji svoje “namjerno zaprljane” traperice prodaje po cijenama u rasponu od 1000 do 1500 dolara.

prljave traperice Jennifer Lopez

Ovaj trend bio je poprilično popularan u dvijetisućitima, a uskoro bi mogao osvanuti i na policama brojnih high street trgovina.

prljave traperice Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ima novi stil

Čak i kad ne nosi traperice koje izgledaju prljavo, jedno je jasno – Jennifer Lopez ima novi stil i novu modnu formulu za casual trenutke.

prljave traperice Jennifer Lopez

Već nekoliko tjedana slavna pjevačica izlazi isključivo u jako širokim trapericama koje kombinira s topićim i kratkim majicama, a ponekad i s dolčevitama i dugačkim kaputima.

prljave traperice Jennifer Lopez

druge vijesti