Presladak modni duo: Cindy Šoštarić i sin neodoljivi su u kulerskim zelenim trenirkama

Neke mame vole uskladiti modne kombinacije sa svojim mališanima u svečanim prigodama, a neke biraju "pasent" kulerske outfite za slobodno vrijeme.

06 svibnja 2024

Cindy Šoštarić Sandi Pego sin adidas trenirka hello magazine croatia hrvatska outfit za mamu i sina INSTGARAM: @cindysostaric
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Postoji li išta slađe od matching outfita za roditelje i klince, barem dok su djeca mala? Premda se takvim kombinacijama vjerojatno više vesele roditelji nego sama djeca, zgodne “pasent” kombinacije izgledaju uistinu efektno na zajedničkim fotografijama koje će trajati vječno, a dok neke mame takve komplete traže u svečanim prigodama, druge preferiraju modno usklađivanje u sportskom segmentu, pogotovo kad su tenisice, majice s kapuljačama ili trenirke u pitanju. Outfit za mamu i sina u izvedbi Cindy Šoštarić i sinčića kojeg ima sa suprugom Sandijem Pegom u potpunosti nas je oduševio.

Outfit za mamu i sina u izvedbi Cindy Šoštarić pun je pogodak

Kad je usklađeni outfit za mamu i sina u pitanju, s trenirkom u kultnom modelu i živoj boji teško je pogriješiti.

PROČITAJTE: Kod njih doma je veselo – Ovi celebrityji imaju više od petero djece

Zgodna hrvatska influencerica na svom je Instagram profilu objavila fotografije s roštilja kojim su ona i suprug Sandi razveselili prijatelje, a na kojem su glavne zvijezde bili upravo ona i njezin preslatki sin u matching kombinacijama.

Cindy Šoštarić Sandi Pego sin adidas trenirka hello magazine croatia hrvatska outfit za mamu i sina

Uvijek stylish mama pronašla je malu zelenu adidas trenirku u kultnom modelu Firebird za svog mališana, a isti model odjenula je i ona, uz široku bijelu majicu s kratkim rukavima.

Njezin sin bio je odjeven u gornji i donji dio trenirke, koju su njegovi roditelji upotpunili žutom pletenom kapicom i visokim crnim tenisicama brenda Vans.

Njegova mama je, za zabavno poslijepodne u društvu najdražih prijatelja, umjesto tenisica odabrala bež gumene natikače koje voli nositi na bijele sportske čarape.

Slične natikače, primijetili smo, nosi i tata Sandi Pego.

Cindy Šoštarić Sandi Pego sin adidas trenirka hello magazine croatia hrvatska outfit za mamu i sina 6525

druge vijesti