Mali ruksaci ponovno su u modi: Kako nositi taj cool modni dodatak

Kad su modni influenceri u pitanju, najpoželjniji je slavni Louis Vuitton ruksak koji se nalazi u ormarima brojnih poznatih osoba. 

16 travnja 2024

Lidija Lešić dorba modni dodaci hello magazine croatia hrvatska ruksak Lidije Lešić ruksak Louis Vuitton INSTAGRAM: @LIDIJALESIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ako tražite torbu koja će izgledati lijepo i odisati trendi vibrama dvijetisućitih, a pritom biti praktična i atraktivna, ne tražite dalje od malog ruksaka koji je ponovno u trendu. Ova torba možda se ne nalazi na samom vrhu ljestvice najpopularnijih no svakako je poželjna, a samim time i rezervirana za outfite u stilu cool djevojke koja sama stvara svoja modna pravila. Kad su modni influenceri u pitanju, najpoželjniji je slavni Louis Vuitton ruksak koji se nalazi u ormarima brojnih poznatih osoba.

Lidija Lešić dorba modni dodaci hello magazine croatia hrvatska ruksak Lidije Lešić ruksak Louis Vuitton

Louis Vuitton ruksak ima celebrity status

Louis Vuitton ruksak nije ništa novo, njegov status u svijetu mode i pop kulturi nadaleko je poznat.

PROČITAJTE: Modni trendovi za 2024. – Pripremite se, stiže boja maslaca!

Svoje primjerke ove kultne torbe s ponosom nose influencerice kao što su Olivia Culpo i Hailey Bieber, ali i brojna celebrity lica iz svijeta showbiznisa, poput Rihanne, Kourtney Kardashian, Belle Hadid i mnogih drugih.

Neke od tih slavnih dana nose ih na večernjim izlascima, druge na modnim revijama, a treće na putovanjima.

Lidija Lešić svoju omiljenu Louis Vuitton torbu nosi uz traper haljinu

Zgodna hrvatska influencerica Lidija Lešić svoju Louis Vuitton torbu nosi uz predivnan komplet od tamnog trapera s gornjim dijelom bez naramenica, također u stilu dvijetisućitih. Komplet topa i suknje stiže iz kolekcije high street brenda H&M.

Kao točka na i stižu sunčane naočale s hit leopardskim uzorkom i zlatni nakit.

druge vijesti