Ormar Lidije Lešić pun je predivnih cipela, ali ove s potpisom Mona su stvarno top

Crvene cipele Mona izrađene su od prave kože, imaju otvorenu petu i zanimljivu potpeticu za kojom će se sigurno okretati glave.

28 ožujka 2024

Lidija Lešić mona cipele proljetne cipele hello magazine croatia hrvatska crvene cipele Mona INSTAGRAM: @LIDIJALESIC
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Koje su proljetne cipele ove godine privukle vašu pažnju? S početkom nove sezone svi volimo osvježiti svoju garderobu zgodnom torbicom, zanimljivim nakitom i cipelama zbog kojih ćemo dobiti poseban polet u koraku, a poznata hrvatska influencerica Lidija Lešić po tome se ne razlikuje od drugih žena. Na svom je Instagram profilu predstavila već nekoliko pari cipela koje će nositi nadolazeće sezone, a posebnu su pažnju privukle crvene cipele Mona, u šarmantnoj retro silueti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Lešić (@lidijalesic)

Ravno na listu želja: Crvene cipele Mona iz ormara Lidije Lešić

Lidija Lešić objavila je zanosne fotografije na kojima pozira odjevena u crveni grudnjak i bijelu košulju, a u rukama drži ključni proljetni komad – crvene cipele Mona.

PROČITAJTE: Htjeli ili ne, ove “ružne cipele” vrući su trend za proljeće, a Adriana Ćaleta Car odlično ih nosi

Slavna Mona jedan je od najpopularnijih regionalnih brendova čije se mode ne mogu zasititi it-djevojke kojima je ženstveno odijevanje stilski prioritet.

crvene cipele Mona

Crvene cipele Mona izrađene su od prave kože, imaju otvorenu petu i zanimljivu potpeticu za kojom će se sigurno okretati glave.

Crveno govori glasnije od riječi

Poznata hrvatska influencerica privukla je brojne oduševljene komentare zanosnim fotografijama na kojima predstavlja svoj novi omiljeni par cipela uz koje je iskombinirala i zavodljiv crveni ruž na usnama.

Lidija Lešić mona cipele proljetne cipele hello magazine croatia hrvatska crvene cipele Mona

“Crveno govori glasnije od riječi”, zaključila je Lidija Lešić, a mi se s tom izjavom apsolutno slažemo.

druge vijesti