Još nismo vidjeli outfit Ive Radić u koji se nismo zaljubili, a ovaj s potpisom Mona stvarno je chic

Elegantna Iva Radić još jednom inspirira svojim modnim stilom, ovaj put u atraktivnom kompletu koji nosi naziv - Snow White.

27 prosinca 2023

Iva Radić i Mona INSTAGRAM: @IVA.RADIC
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kako odjenuti bijelu boju, ali na originalan i svečan način? Iva Radić ima ideju! Hrvatska poduzetnica koja stoji iza slavnog portala Journal uvijek izgleda glamurozno i chic, pogotovo kad bira komade jednog od svojih omiljenih regionalnih brendova. Nije tajna, Iva Radić i Mona vole se javno, a komplet iz zimske kolekcije te hvaljene modne kuće poznate po ženstvenim krojevima, stoji joj kao saliven.

Bijele hlače u spoju s bluzom iste boje u ovoj su kombinaciji za party dobile potpuno novi smisao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Radić (@iva.radic)

Iva Radić i Mona spoj su iz modnih snova

Jedan od najatraktivnijih blagdanskih outfita Ive Radić ove su sezone sastojao se od bijelih  hlača sa sedefastim odsjajem i pripadajuće bluze koju je poduzetnica odjenula uz srebrne sandale te upotpunila srebrnim naušnicama i crvenim lakom za nokte, koji je bio jedan od najvećih beauty trendova u 2023. godini.

PROČITAJTE: TikTok ima teoriju o crnom laku za nokte koja bi vam mogla podići samopouzdanje

Iva Radić i Mona surađuju već godinama pa ne čudi što glamurozna Iva bira same top komade iz kolekcija kojima taj modni brend, koji je još 1989. godine osnovao bračni par Nada i Đorđe Momirović.

Iva Radić i Mona

Ivina bijela tunika s visokim ovratnikom i upečatljivim detaljem na leđima stiže iz Monine zimske kolekcije, a nosi prigodan naziv Snow White, odnosno – Snjeguljica.

Iva Radić i Mona

Iva Radić i Mona

Luxe torbica i frajerska jaknica

Atraktivan bijeli komplet bez rukava Iva Radić iskombinirala je s profinjenom bijelom torbom kuće Chanel, a kako joj ne bi bilo hladno, dodala je crnu bomber jaknicu koja je sjela kao točka na i ovog odličnog outfita.

Iva Radić i Mona

Ne moramo ni naglašavati da su obožavatelji stila Ive Radić u komentarima nanizali same pohvale.

 

druge vijesti